Pixajoy

Wednesday, June 19, 2013

Home » Afia First Outing

Afia First Outing



Afia first outing pergi pasar malam je pun. Yang bestnya Afia langsung tak buat perangai. Takut jugak dia melalak tapi Alhamdulillah even panas dia senyap je. Lepas ni senang la boleh bawak jalan lagi. Takde wajah comel Afia ye, nak sajikan hasil menjala di pasar malam. 

Lama tak makan. Dulu-dulu ada India jual round kampung naik moto
Murtabak daging ni macam menu wajib. Tak sedap harap maklum
Mengidam apam balik pulut hitam tak dapat, original pun jadi.

Yang ni baru tiga. Nasi pataya, nasi ayam, laksa, keropok lekor, sate ikan, soya cincau tak cukup frame nak tepek. Pecah lemak ibu dukung si bambam, tambah lemak semula. Konfius sekejap ini Afia first outing or ibu first outing?muahaha..






11 comments:

MulutPayau said... Best Blogger Tips

hahahha..rasanya ibu yg terlebih....

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

Salam puan kutu,sama la kat tpt k.atie ni pon ada pasar mlm.Tp tak byk beli barang pon....mknan & buahan jer.Yg wajib...kena beli sate ngan buah anggur :D

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

hasil tangkapan agak sedap.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

haih..pukul habis ni,...semua kau balun ..kikikikiki...mmg sakan selera pas pantang ni...hiihihi..

wah mengidam apam balik pulut hitam...kat klang ada..nak pos takut sampai sana basi..huhu....

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

assalam,

amboi! meriahnyer makanan...boleh habis ke tu?

ieda immi said... Best Blogger Tips

alhamdulillah afia sgt2 memahami ;)

akk kalau ke pasar malam murtabak wajib beli ;)

Masya said... Best Blogger Tips

hahaha.. mmg confus pun. saja nak tayang menu 1st ibu afia outinglah tu.. amboi siap ada soya cincau... ni yg sejuk ke... yg panas... saboo jerlah...

Mimie Najib said... Best Blogger Tips

sedapnyaaa putu myam ngan mutabak tu..

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

murtabak wajib jgk utk sy kalo g psr mlm.

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

masa akak baca mula2 akak nak dah bayang komen akak nak bagi... last2 awak dah jawab sendiri hehehehe

husna zahidi said... Best Blogger Tips

hehe..rasanya nih ibu punya first outing lpas pntang nih..

bnyak naa menunye..haha..