Pixajoy

Saturday, June 22, 2013

Home » Afia Posing Dengan Kot Tidur

Afia Posing Dengan Kot Tidur



Tadi lepas mandi pertama kali pakaikan Afia kot tidur comel dari drypers. Dia malas nak layan berposing sebab mengantuk.


Ada anty pembaca setia blog ni request si bambam dengan kot tidur, layankan je la muka tak boleh blah Afia.hehe






12 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

kalau baby mengantuk pun comel kot orang tua macam kita ni mahu menyampah org tengok

eita said... Best Blogger Tips

masam nyer afia...

senyum lah sikit....

Masya said... Best Blogger Tips

alahai tomeynya kot ni dah mcm cheongsam lah pulak hihihihihi

MulutPayau said... Best Blogger Tips

pakailah apapun,Afia tetap comel...

ibuayu said... Best Blogger Tips

Comel and bam..bam

deno said... Best Blogger Tips

makin besar afia :)comel!

CtAyue said... Best Blogger Tips

comelnya...

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Amboiiii.... ngantuk ye... bam bam sungguh =)

hyz said... Best Blogger Tips

pejam celik pejam celik dah bersalin eh pn kutu? tahniah[walaupun lewat dah] hahahaha...... sebijik muka si abang.. hehehe

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Apalah ibu dia buat masam je muka Afia ni.. mesti mengantuk lah tu. Tgk mcm baru lps mandi :)

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

kot tidur?fungsi mcm selimut la kan

- AZIE - said... Best Blogger Tips

comelnya dia...