Pixajoy

Sunday, June 23, 2013

Home » Detik-Detik Manis Bersama Drypers

Detik-Detik Manis Bersama Drypers



Masa drypers hantar kot tidur Afia hari tu, terselit la borang keahlian Drypers Family Club. Isikan borang keahlian nanti akan dapat percuma 4pcs wee wee dry. Kebetulan outing hari tu singgah la pejabat pos nak pos borangnya. Sebab takde sampul biasa punya la gigih guna sampul ekspres. 3 ringgit kau melabur.haha

Ni treasured moment 1

Best la jugak kertasnya keras, colourful dan cantik. Boleh simpan buat koleksi. Antara artikel dalam detik-detik manis 1 ialah mengenai cara mempertingkatkan kecerdasan otak baby, sindrom baby tergoncang dan petua jagaan si manja.

Konon ada banyak kelebihan kalau join. Saja je pun aku cuma suka drypers hantar tips membesarkan anak. Pastu katanya ada birthday gift sampai anak kita umur 3 tahun. Bagi yang pregnant pun ada banyak pregnancy tips dekat laman web drypers. Sila la ke sana. Sekian pesanan penaja tak berbayar, harap maklum.






7 comments:

CtAyue said... Best Blogger Tips

hehe.. sy pun suke drypers...cmne nk join..cm best jer..nt nk tgk kt web nya.

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

ada banyak kelebihan! woohoo~!

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Ohooo... nk terjah ler

Jumria Alimuddin said... Best Blogger Tips

bestnya dpt info free...mcm mna mo join....sya pn ska join contest2 ni walaupn xpena menang..hehehe:)

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips

dah takde anak yg pakai pakai diapers hehe

Masya said... Best Blogger Tips

dapat stok free tak?? terbaiklah jimat duit hihihihi ...

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

ala nak join membership pun xde anak...cane?huhuhu