Pixajoy

Friday, June 07, 2013

Home » Header Baru

Header Baru





Lama gila kot tak tukar header. Nak bagi benda ni siap gigih tau buat. Menyusu dah berapa round, angkat letak, meriba, tepuk-tepuk, angkat peluk, macam-macam style menggayakan Afia sambil tangan ligat menekan mouse. 

DIY. Kreativiti seorang ibu misali. Bolehlah dari takde!





14 comments:

izan mama mia said... Best Blogger Tips

wah..tahniah..hasil yg berjaya...

Masya said... Best Blogger Tips

buat sendiri ker?? wahhh.. hebattttttt

Sally Yatiey said... Best Blogger Tips

cantikkkkk ;D

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

salam puan kutu...cantikkkk & kreatif!!

Nastyna said... Best Blogger Tips

Sempat, rajin dan kreatif sungguh. Cantik ker, lebih ceria blog PK.

Nor Salmi said... Best Blogger Tips

Wah, berwajah baru!
Hasil tangan sendiri sudah tentu lebih tinggi nilainya..

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Comel! Ok tu.... cantik!

CtAyue said... Best Blogger Tips

comel2.. hehe.. sy lagilah tak reti nak buat header..yg ade tu pun mr.hubby yg tlong buatkan..hehe.. ini blh buat sendiri kira ok lah ni..cantik dah ni..

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

assalam,

ok lah tu dari takder...simple tapi menarik ...

kalu bunda langsung..

iietamalek said... Best Blogger Tips

okla tu, saya pun dah lama tak tukar header.idea tak muncul lagi.hehe

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

cantik..simple je. kreatip jgk wat sendiri

husna zahidi said... Best Blogger Tips

cantik sgt..bukan setakat ok je nih..teror lah kak murni..hehe..

chii said... Best Blogger Tips

mmg cntik =) pic ibu ngan abah xmo include skali?

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

ada bakat la kutu.

nice :)

guna software ape ye