Pixajoy

Friday, June 28, 2013

Home » Balik Kampung

Balik Kampung



Hari ni seawal 8 pagi kena hadap air gula. Dua jam bertapa dekat RSAT pastu dapat result aku terus balik Nibong Tebal hantar Ain. Acu Aiman Afia ni sudah sibuk nak kerja, nak cari duit nanti nak sambung degree. Mana mau jadi baby sitter, profesion tak glamer.

Aku mungkin kat kampung sehari je la. Esok pagi balik SP semula, tengahari en suami nak kerja. Sempat la kan orang kampung tengok Afia. Bagi sekeping gambar kot-kot ada yang rindu dekat si bambam ni.haha






13 comments:

*azni* said... Best Blogger Tips

kenapa?kena minum air gula lg ker?

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

comey sangattt pic ni...tolong peluk cium Afia bg pihak umi...gerammm..

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Kakak memang jujur sekarang suka masuk rumah ini pun kerana Afia. Macam terapi minda sebelum mula kerja bila nampak muka Afia hihi...

Selamat balik kg.

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

cutenya dia..

lizz said... Best Blogger Tips

cutenyer dier...pipinyer bambam sungguh...geram auntie nengok ni...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

laaaa balik sehari je ke... kalu still kat sana sampai ahad, sy nk invite g knduri kawen adik ipar

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Comel si bam bam =)

izan mama mia said... Best Blogger Tips

slmt balik kg...afia gambarnya tak puas tgk...comel sangat...makin geram sungguh

aizamia3 said... Best Blogger Tips

memang bambam dia ni.. ;)
comel + geram nengok dia jelir lidah tu.. ;)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

takpe ler...

afia nampak sehat

:)

GREENJADE said... Best Blogger Tips

alahai mmbam2 ni..mcm nk gomol2 hik3

safe journey sis walopon seciput hari blk ke kg..hehe

hainom OKje said... Best Blogger Tips

alahai tomenya main lidah hehe..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

ala, sekejap je balik .

janji orang kg leh tgk afia kan