Pixajoy

Sunday, June 02, 2013

Home » Cloth Diapers Lagi

Cloth Diapers Lagi



Sebulan ratus kot kena spent untuk lampin pakai buang Afia. Aduh garu kepala kejap.hihi. Tambah-tambah baby newborn yang menyusu badan. Memang kerap la tukar lampin. Aku belum mula pakaikan Afia CD, cadangnya nak mula lepas habis pantang.

Baru ni beli lagi 5 keping CD untuk tambahkan koleksi. Beli sikit-sikit lepas gaji supaya tak terasa sangat duit keluar macam air. Dok gila shopping oline siap beli baju kurung raya untuk Afia dah. hakhak

Kali ni beli QQ Baby Minky yang gebu gebas.

Shopping bag dia kasi.

Dapat free gift juga sebab pattern yang aku request semua out of stock




8 comments:

ieda immi said... Best Blogger Tips

aah kan .. beli sikit2 .. kalau tunggu banyak2 x cukup .. sama mcm ieda juga ;)

ieda x sempat nak guna semua nie zaman bb ieda .. ;)

izan mama mia said... Best Blogger Tips

ehe...sekaang semua nampak lawa laa brg baby semua tambah brg tuk baby girl,..nasib baik masa mia dl xpandai nak on9 lagi,..kalau tak byk dah duit terbang ehe..

husna zahidi said... Best Blogger Tips

cloth diapers nih adik beradik lampin la kan kak murni??

weeweeett..afia dah siap baju raya..hehe..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

saya teringin nak beli CD ni. tp ntah bila nak pregnant.
saja nak buat koleksi. tp tak tau nak pilih saiz.. sbb tak da bb kan

* akak, cuba la try lagi buat pajeri tu. pasti boleh

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/08/pajeri-terung.html

akak adjust la ye kuantitinya :)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

nampak comel je

:)

Masya said... Best Blogger Tips

beli sikit lama² penuh laci pun tak sear hahaha.... meriahkan cloth skrg ni... lg baik pakaikan dah umur 5 bulan keatas kot.. senang sikit nak basuh.. tak banyak sgt...

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

beli sikit2 dulu...nanti makin bertambah...

Amsyahril Syahril said... Best Blogger Tips


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.