Pixajoy

Monday, November 25, 2013

Home » Sos Blackpepper Lagi

Sos Blackpepper Lagi



Sambil layan Masterchef aku pun nak tayang menu aku yang tak berapa masterchef ni. Propa la sangat double A ni kan. Aiman kata memang sesuai, cuma rambut dia tu tak sesuai.haha kemain dia komen..


Aku buat sos blackpepper lagi. Hari tu buat sekali je makan dengan stik daging dah habis. Kali ni puas sangat. Mungkin setahun pulak baru tekak kembali mengidam sos blackpepper. Mungkin je la.huhu..Kali ni aku makan dengan kentang goreng rangup. Bukan sekali, dua kali aku buat tau. Tengok la cucuq udang pun bantai makan dengan sos blcakpepper. Dalam freezer ada sikit lagi kuah ni, nanti nak cicah sosej pulak. Sedapnya la hai. Dok terasa lagi kelemakan kuahnya. Nyum..nyum...







13 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Serbaguna sos ni nampaknya..sesuai dimakan dengan macam2 benda tu.. nak belajar buat jugalah sementara cuti ni..

umi alya said... Best Blogger Tips

akak juga le dr dulu smpai krg ni tak buat2 lg sos ni

tomato oren said... Best Blogger Tips

aku dah buat ada g dlm peti ais tu..tak tau bila nak habiss..biasala bila makan sorang ni kan..hahhaaa

Nastyna said... Best Blogger Tips

sedaΓΌ sanagat la tu sampai segala benda bersos blackpepper.

Chot said... Best Blogger Tips

sy xbuat2 lagi tp resepi2 akak dah selamat save offline reading..tggu nk buat je tu tak berapa bersemangat jitu..hohoh...
mmg tempting kak..

adrianna syaz said... Best Blogger Tips

Sya x pnh buat lg kuah ni akk..sllu mkn chiken chop je dgn kuah ni..tp kat kdai je la..hehe

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

nak buat gak tp xbuat2 lagi ni.. ahha

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

wah da boleh bukak western food dketa uma la skg

sal ya said... Best Blogger Tips

sedap tuh...

Masya said... Best Blogger Tips

hahaha.. tu dia.. cucur pun jadi..

husna zahidi said... Best Blogger Tips

puas sangat bila dapat buat sendiri..=) mudah la lepas ni tak payah beli..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Ni mengidam ke apa ni? Tak kisahlah apapun janji boleh cecah ngan sos black pepper ni.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Tak tengok lagi masterchef musim baru....Double A? ada yek hehe nanti le try gali sapa orangnya...
OKje pun suka sos black paper ni!