Pixajoy

Sunday, November 10, 2013

Home » Gelanggang Lawan

Gelanggang Lawan




Agak-agak spongebob lawan dengan batman sapa boleh menang?





13 comments:

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Seksinya Abg Aiman...
konpem spongebob menang..hihihi

NzA said... Best Blogger Tips

Tunggu afia besar sat lg bolehlh main brdua.....

azni hanafi said... Best Blogger Tips

abg aiman yg menang..bukan spongebob mahupun batman..hehe..

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

ahahah... Batman menang kot..hihik..

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Sian... Lawan. Tapi... Yang pegangnya orang yang sama. Seksi lagi tu. Hehe...

Dua-dua tak kalah dan tak menang.

mrs MELL said... Best Blogger Tips

vote for sponbob. hahaha

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

geramnya ngan si Aiman ni..badan dia..semangat..ni kes ibu dia pandai dan rajin masak yg sedap2 la ni..
nampaknya Aiman jugak yg menang!

Shark Kay said... Best Blogger Tips

hehe..
abg aiman xdek geng ker nk lawan,
tunggu bambam besar sket dr ada geng.

Nora Karim said... Best Blogger Tips

vote for spongebob... heheheh

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Spongebob lah menang. Badan Spongebob lembut, boleh melentik gitu. Kalau pair dengan Patrick memang konfirm kalah ler. Patrick tukan lemah sikit akalnya :D

Nastyna said... Best Blogger Tips

Ohoi cekci, sorry takleh tumpu pada perlawanan, duk tengok abang aiman yang tough ni ;)

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Vote utk aiman! Seksi!

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hehe...surelah batman...spongebob apa ada harapkan serap air je hehe