Pixajoy

Saturday, November 16, 2013

Home » Video Aiman Nyanyi

Video Aiman Nyanyi




Hari ni aku cuti tapi macam takde mood sangat nak tulis-tulis. Nak buat kerja rumah pun macam lemau. Layankan je anak bujang ibu nyanyi. Sekarang Aiman suka betul dengan english song. Yang tak bley blah suka hati dia la buat lirik sendiri. 




Telinga Aiman penuh kapur yang aku bubuh masa dia sakit telinga hari tu. Lokasi nyanyi yang berterabur tak ingat ni pura-pura tak nampak sudah la. Sekian terima kasih..:) 








10 comments:

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

comel jer aiman..

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haa...peminat lagu mat saleh rupanya aiman ni.. comel je dia enjut2 bahu masa nyanyi ni..

umi alya said... Best Blogger Tips

Aiman tgh brlatih ntuk 'bintang kecil' ke?

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Eh! Pandai menyanyi rupanya aiman ni :)

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

HIhi..Ada bakat nyanyi anak bujang awk ni PK..comel jer...hehe...
lagu ongputeh tuu...:)

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

HIhi..Ada bakat nyanyi anak bujang awk ni PK..comel jer...hehe...
lagu ongputeh tuu...:)

mrs MELL said... Best Blogger Tips

aiman.. aiman.. tang ingat lirik.. kuat jer.. tang lupa.. slow.. hahaha

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hehehe..cute ape

hainom OKje said... Best Blogger Tips

PK....dah bersedia ke belum nak jadi manager dak Aiman?...Manalah tau Aiman ni jadi mcm Anuar Zain hehe

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Hah, PK kena get ready ni anak nak jadi bintang. Nanti PK jadi mak celeb lah yek! Uiii, glamor, glamor!