Pixajoy

Monday, November 18, 2013

Home » Afia Berbaju Kelawar 2

Afia Berbaju Kelawar 2



Afia berbaju kelawar 1





Ini saja yang mampu. Kemain ligat sekarang tak payah nak harap sangat dia boleh bagi pose istimewa. Nak senyum depan kamera pun dah susah.





24 comments:

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

alahai..ini yang buat Umi geram ngan anak dara ni..Comey la awak pakai camni Afia..suka3..
Abangnya punn..dah biasa bergambar..cam dah expert jer..sama2 comey ngan adik dia..kalau 2 beradik ni akak jumpa..memang kena gomo lajawapannya..:)

- AZIE - said... Best Blogger Tips

semangatnya bdn dia..geram tgk..kemain abg suka peluk jgk..

umi alya said... Best Blogger Tips

comel anak dara kita ni..

makchaq said... Best Blogger Tips

Comelnya Afia.. dah pakai baju kelawar dah...
Happy la abang Aiman dah cuti sekolah... boleh hari2 jaga adik..ke nyakat adik..

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

alolo... comelnyer dier !

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

anak dara sorg tuh kemain..hehe pastu buat muke comel..geram tauu

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

senyum ler skit afia hihi comelnye die

tomato oren said... Best Blogger Tips

pasni buleh aku beli untuk ulya plakk..hahahaaa

Ena's Stories said... Best Blogger Tips

Alahaiii..comelnye...kalau dpt mmg kena cubit2 pipi dia tuh!

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

alahai comelnya afia

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Alo..lo..lo..comel lah afia pkai baju kelawar..nmpk dah besor. .hihi..

Nastyna said... Best Blogger Tips

oooooh sweet, siapa bilang gadis melayu tak menawan huhuu. terus ternyanyi auntie ni tau. comey sangat, i sukaaaaa dak kecik pakai baju gini gini tau.

Montana said... Best Blogger Tips

comei

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Comel afia....pemalu nak bergambar ye.. di fasa ligat ni memang payah nak snap gambar kan?

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Bila ada Anak pompuan...siap le mmg mcm mcm baju come dibelinya...lebih lagi mak bekerja...

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Hamboiiii! Comel sungguh afia. Kemain lagi vogue dengan headband bunga tu. Cantik! ♥♥♥

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Bila ibu nak bagi rambut Afia panjang ni. Sure comel reben besar-besar, baju cantik-cantik. Dahlah si Afia ni memang comel!

mrs MELL said... Best Blogger Tips

headband tu xtahan.. anak dara sejati nih. haha

Nora Karim said... Best Blogger Tips

alololo... kejap je rasanya... dah besar dah afia... comel! :D

izan mama mia said... Best Blogger Tips

wah aiman n afia sama ek muka depa...dah adik beradik..hahah..
afia... geramnya antie tgk... comey sangat

lizz said... Best Blogger Tips

Cute sangat afia ni tau...siap pakai headband yg bertambah lawo tu..

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Amboiii2...dah pndai melaram anak dara ni ya..comel sangat2.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

alaaaaa xnmpk sepenuhnyala bntuk baju kelawar afia ni

Masya said... Best Blogger Tips

gegegegeyammmnya dgn anak dara ni tau... muka xmoo senyum langsung.. agaknya kalau ada dialong no kamera pls.. no kamera.. hahahaha ...