Pixajoy

Thursday, November 14, 2013

Home » Menu Ketiga Afia : Puri Betik

Menu Ketiga Afia : Puri Betik



Setiap apa yang Afia makan pun nak update. Ibu tengah rajin jangan dok kata apa.haha. Lepas Puri Epal dan Puri Pear, Afia diperkenalkan dengan Puri Betik pula. Omputih panggil papaya puree!


Betik ni antara buah kesukaan aku dan Aiman. Dah lama dok usha tepi jalan area tempat kerja aku tapi malas nak stop beli. Memikirkan dah 4 hari Afia dok hadap pear je, aku pun tak boleh la malas lagi. Manis gila buahnya, 3 bijik RM 4 sahaja. 





Seronok tengok Afia makan dengan berselera. Dapat bubur nasi nanti tak tau lagu mana. Buah semua manis memang la sedap.







12 comments:

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Untung Fia dapat mama rajin buat puree..... kalau OKje dulu petik betik yg potong, penyek penyekkan sikit, sumbat haha

lieyalatif said... Best Blogger Tips

alahai ..seronok tgk afia mkn...rindu plak mase ade bb...beriye2 cari resepi nak masak....mcm2 puri buat...bubur pun same.....seronok suap bb mkn kan....

Sue Bee said... Best Blogger Tips

suka tengok baby berselera makan..

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Huuuiiii... sukanya kakak tengok. Kakak sukalah kalau selalu dapt tengok video macam ini - nampak anak dara comel makan sedaaaapnya:)

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Rajin nya PK...selera tgk Afia makan..:)

mrs MELL said... Best Blogger Tips

comey jer.. jgn risau.. syukrii dulu pun sy kenalkan dgn puree2 buah.. then bubur nasi.. syukrii memang suka makan. xkira apa. hahaha.. today.. ummi syukrii bikin bubur ikan tenggiri.. hihihi..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Yang penting ibu rajin dan Afia pun suka makan. Tengok dari segala penjuru pun nampak comel aje si Afia ni :D

umi alya said... Best Blogger Tips

untung afia dpt ibu yg rajin

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

pndainye afia makan..selera eehh

Munnafendy said... Best Blogger Tips

wahhh seronok!!! siap ada utube.rajin sgguh...aisy da bleh mkn. tp delay dulu..

husna zahidi said... Best Blogger Tips

err..betik??

yg masak husna tak suka..yg putik sedap..hehehe..

DeqNo said... Best Blogger Tips

Salam..
Sronok tgk baby bslera mkn hasil dr air tgn kita kn..my baby da 6 bln.skrg tgh try mkn puree mangga.esok ckup 4 hari.pastu nk test bg puree betik lak ;)