Pixajoy

Wednesday, November 13, 2013

Home » Pengasuh & Graduasi

Pengasuh & Graduasi




Aku tintong sikit minggu ni takde rest sangat. Sempat jenguk dua tiga blog je dah pengsan. Alhamdulillah masalah pengasuh dah selesai. Semalam dah jumpa pengasuh baru Afia dan akan mula hantar esok. Semoga Afia serasi ditempat baru. Ibu tak pernah putus doakan Aiman dan Afia sentiasa dilindungi. 

Hari ni hari anugerah tadika Aiman. Awal pagi lagi dua beradik ni dah bangun. Aiman tengah mandi tu. Kejap lagi nak siapakan adik fia. Bawak Afia sekali harapnya si bambam behave. Perlu bergegas tunaikan tanggungjawab duniawi dah ni. Bye!







13 comments:

adrianna syaz said... Best Blogger Tips

Slmt berkerja akak.. :)

Pokok Manggis Depan Rumah said... Best Blogger Tips

Wah dah berjaya Aiman kat sekolah tadika yea. Bagus-bagus. Tahun depan kena belajar rajin-rajin lagi. Jadi anak yang soleh. baik-baik dengan adik comel tu.

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

faham sgt tu, rutin seorang ibu mmg x pernah ada titik noktah kan... but besar pahalanyer.. syukurlah dah settle bab pengasuh anak2 tu

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah dah jumpa pengasuh yg baru..harap2 Afia serasi ya...amin! :)

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Comel dua beradik. Adam teringin nak pangku adik dia... tapi x pernah kasi. Tunggu besar sikit. Takut ...

Wahhh... dapat sijil dah aiman pasni. Pakai jubah ka?

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

comel sgt 2 beradik ni..afia ske sgt abg die jage n peluk die heheh

Isteri kepada Suami said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum,

Ye lah..dgn keadaan dunia skg ni..mcm terlalu mudah perkara2 berlaku...hati nk tglkan budak2 pada org mmg berat ek kak..

Insya-allah..Allah akan sentiasa melindungi anak2 akk..

regards,
Triplesmiley

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Moga pengasuh baru Afia melayan dan menjaga Afia macam anak sendiri.

Abang Aiman dan graduate, ya. Mesti happy aje si chubby Aiman ni masa pakai topi 4 segi :)

mrs MELL said... Best Blogger Tips

comelnya dua2 bambam nie.. pandai afia senyum!

lieyalatif said... Best Blogger Tips

alhamdulillah...moga afia ngan aiman serasi di tempat baru....skrang ni mcm2 keskan...mmg kene pilih pengasuh yg betul2 okey....

harap urusan cik puan kutu berjalan lancar yeak....

umi alya said... Best Blogger Tips

nak gambar hari ni..

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Mesti mama seronok nak gi graduasi abg ni... tak sabar nak tangkap gambar gayanya tu hehe....
Syukur dah jumpa pengasuh baru!

husna zahidi said... Best Blogger Tips

hye afia comel!! =D