Pixajoy

Thursday, November 07, 2013

Home » Video Afia Cukur Rambut

Video Afia Cukur Rambut



09.05.2013 ( Afia Imanina berusia 7 hari)

Simpan untuk kenangan Afia. Geram tengok gebu je Afia masa ni. Video yang agak panjang tapi Afia maintain tidur tak sedarkan diri dari dia berambut sampai la togel dikerjakan mak bidan. Good girl ibu dulu, kini dan selamanya!












15 comments:

Shark Kay said... Best Blogger Tips

sedap btuil todi sampai x sedar,
bagus betul bambam nie..
omey~

lieyalatif said... Best Blogger Tips

bagus...baik jek afia....anak2 lieya dulu mase time bercukur kene upah ngan nenen....tido sambil menenen so papa dieorg tukang cukur heheehehe...

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

geram tengok baby...eeee rasa cam nak geget..

Cho Zila said... Best Blogger Tips

ralat lak sebab majlis cukur jambul anak yang kedua dulu tak banyak gambar gara2 ibunyer kena kursus... tak patut... tak patut...

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Alo..lo..lo...comelnya Afia...tidur je kan masa ni..good girl, tak meragam...:)

lizz said... Best Blogger Tips

ololo comeyni sdapnyer dia tido..

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

sedap je dia tidur tu....

LYAfrina said... Best Blogger Tips

mcm nk gigit jer..
mcm nak gigit jer..
bulat jer....

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

hehehe suka nyer KA tgk video ni, teringat waktu anak2 kecil2 dulu !

adrianna syaz said... Best Blogger Tips

Aa..tak dpt nak tgk dgn line cmni...tkpe2 smpn dulu krg sya tgk..hehe

umi alya said... Best Blogger Tips

alolorrrrrrrrrrrr comelnya dak tecik

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hihii cam aqilahn hari tu la... org cukur dia duk tido je... snag keje nk cukur

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Macam adam dulu... Senang!

Aleesya blom cukur... Huhuhu

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Afia ni memang good girl lah...buah hati ibulah ni.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hehe.....best kot pisau cukur duk atas kepala tu PK . . .... Anak okje dulu cukur sendiri je PK....ayah dia je yg cukurkan