Pixajoy

Saturday, November 02, 2013

Home » Siapa Juara Super Spontan 2013?

Siapa Juara Super Spontan 2013?



Malam tadi lepas dinner sandwich telur dengan Aiman, aku bagi dia makan ubat dan drop ubat kat telinga. Dah lalok dengan ubat kot awal Aiman tidur. Afia pulak lepas nenen, dia join abang dia tidur depan TV. Anak dah tidur aku pun slowkan volume TV. Aku baring tengah-tengah Aiman dan Afia semangat tunggu Final Super Spontan. Dalam dok setting baik punya, rupanya Super Spontan tengok aku. Yang aku ingat, aku cuma sempat tengok peserta masuk dewan, pastu terus sampai London. 

Terjaga dari tidur terus goggle siapa menang.haha 

Juara : Jep
Kedua : Johan.
Ketiga : Nabil.
Keempat : Pak Yus.
Kelima : Rahim.
Keenam : Tauke.


Aku dah agak Jep boleh menang. Memang ramai peminat Jep kan. Aku salah sorang yang suka lawak spontan dia. Sejak Jep dah tak jadi kapten Betul ke Bohong dah tak best dah rancangan tu. Jep terbaik dengan kelaku dia suka kenakan orang, menceriakan suasana, pendek kata tak pernah kering gusi aku dengan lawak bersahaja dia tu. Setiap baris ayat yang keluar dari mulut Jep pasti mengundang aku ketawa. Apa pun tahniah Jep! 


Eceh macam dia baca je aku puji-puji dia.haha





12 comments:

lizz said... Best Blogger Tips

Oh jep menang...tahniah...

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Fiza pun minat Jep. Lawak dia bersahaja tapi memang mencuit hati :)

Nanti nak tengok. Hehe...

Cik Tieka said... Best Blogger Tips

ala sayangnya akk tak nampak..cuba tgk ulangan..memang best! tapi rasanya Johan lg lucu semalam..hehe

ros_reeza said... Best Blogger Tips

Ros tengok malam tadi.. Jep yang menang. memang Jep terbaiklah. Ros pun setuju dengan pendapat akak. sejak Jep ngan Shuib dah tak de kat betul ke bohong tu, dah macam tak best la program tu..

Puan Mell said... Best Blogger Tips

jep memang kelaka. hehehe.. awat lunch malam2..? haha

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Tak ikut pun Okje super sepontan ni PK...best ke? Jep tu ok gaklah kelakar hehe

husna zahidi said... Best Blogger Tips

husna tak tengok..=( apa2 pon tahniah buat Jep..=D

MulutPayau said... Best Blogger Tips

akak pun tak sempat tengok...

Masya said... Best Blogger Tips

X sabar nak tunggu mahararaja lwk mega dia msk sepatu jep, shuib dgn rahim

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Ni dalam saluran Mustika ke apa? Memang tak ikut langsung super spontan ni tapi walaupun tak tengok, tau jugalah Jep yang menang. TV tengok kita tu memang perkara biasalah PK.

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

ramai yg dapat agak jep menang mlm tu~

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

Tahniah JEP...cik hubby kita pun suka JEP menang..