Pixajoy

Tuesday, July 30, 2013

Home » Afia Berbaju Kelawar

Afia Berbaju Kelawar



Minggu yang sibuk direct kerja siang. Baju bertimbun tak lipat, rumah berhabuk jangan cakap la kan, lepaskan sebentar lelah menatap wajah si bambam.hakhak


Muka takde perasaan dah mengantuk yang amat. Mengangkang tak boleh blah, anak dara siapa la tak sopan macam ni!






20 comments:

adrianna syaz said... Best Blogger Tips

Comeynya pakai bju kelawaq..hehe..:)

NzA said... Best Blogger Tips

alolo tomeynya....

umi alya said... Best Blogger Tips

Afia pakai le baju jenis apapun, tetap comel gitu

eita said... Best Blogger Tips

comel nyer pakai baju kelawar..mujur tak terbang anak dara ni...kihkihkih

izan mama mia said... Best Blogger Tips

kikikikikikik
afia comel

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

comey...

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Kecik2 dah pakai baju kelawar ;) auntie dah kahwin baru pakai :)

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

alahai..comeynya pakai baju tu...bikin orang geram je..:)

GREENJADE said... Best Blogger Tips

ommak aih tanjat auntie tgk spesel pose dia tu..hihihi

ni kalu complete set ngn high heel lawa ni Afia.. :)

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

heheheh so cute mute

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

bab mengemas umah..saya mmg hari2 bngun pagi wajib sapu sampah dn tgk kat sinki...tak leh kan dok kalau umah bersepah..anak2 saya pn diajar supaya kemas brg..hasilnya si kakak sngt la suka wat keja umah..:))tp tuh la biasalah dh ada baby kadng2 tak smpt kan.

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

amboi. cute nya awak..

- AZIE - said... Best Blogger Tips

amboi afia...siap ada baju kelawaq dh, semangat btl nie

- AZIE - said... Best Blogger Tips

amboi afia...siap ada baju kelawaq dh, semangat btl nie

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Comelnya dia.. Gerammmmmmmm. Kalau dekat ni habis kena gomol2.. :D

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Alahai comelnya.....

ieda immi said... Best Blogger Tips

alah2 omell nyee afia ekeke ;)

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

alolo... meh geget pipi bambam tu! comel betul afia pakai baju kelawar camtu~

lizz said... Best Blogger Tips

.ololo comelnyer dier..putih gebu la afia ni...

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Kecik2 pun dah ada baju kelawar? Carikan aiman baju batman, baru geng ngan afia