Pixajoy

Saturday, July 20, 2013

Home » Misi Mencari Car Seat Afia

Misi Mencari Car Seat Afia



Misi la sangat kan, pergi Tesco nampak je murah terus rembat.haha..Tu pun nasib baik en suami perasan harganya mahal RM 30 dari harga tertera. Ada kesilapan sikit masa kat kuanter, offer price dia tak kira harga offer kot lebih kurang camtu la. Kalau aku jenis menonong je bayar balik rumah menyesal tak sudah. RM 30 boleh beli menu berbuka untuk seminggu apa.hakhak..

Si chubby mantain senyum walau puasa.

Baik si bambam ni dok dendiam je. 

Nampak tak car seat baru dalam troli? Red lagi! Officemate aku nak tolak murah je car seat anak dia, baru lagi anak dia tak nak dok dalam tu melalak je kerjanya. Aku cuba test bagi Afia duduk kesian gila tersepit tak ingat. Dah la bambam, sebulan dua pakai mesti dah tak muat. Yang ni memang besar, fit till 18kg. Selesa la untuk tuannya yang boleh tahan besar.hiks..




14 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Kakak rasalah sepanjang trolley bergerak siapa yg nampak Afia mesti toleh punyalah. Geram kan tengok anak dara comel macam ini:)

Kiranya ini car seat Raya buat Afia ye:)

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

comel je bambam akak tu tersengih...

izan mama mia said... Best Blogger Tips

elok beli baru kan
mesti afia seronok
ehe
comel sungguh afia bambam nih

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Wahhh si comel dapat kerusi baru ya...nanti dop diam2 ya...
Mata akak ni selalu tak berkelip tgk Afia tu...comel sangat2..kalau dekat mahunya digomol2 si kecik tu...

eiela said... Best Blogger Tips

comel je afia dok dlm tu.

ym_bundle said... Best Blogger Tips

oo0..rm30 je..aku ingat benda tu mahal sangat..aku guna yang kakak aku punye je dulu..anak dia dah tak pakai...

ni blog tempat aku menyorok sekarang..sebab tu la malas update blogsampah..

http://bundlesmart.blogspot.com/

umi alya said... Best Blogger Tips

kalu car seat, akak suka jenama Anakku, tempat duduk lembut n harganya sedang2 jer.

CtAyue said... Best Blogger Tips

afia...syok yer duk atas troli tu..hehe.. syok dpt shopping yer..hihi.

Munnafendy said... Best Blogger Tips

yey! afia dah ada carseat baru :)puas la berjalan raya nnti ni

Mooniqueen said... Best Blogger Tips

Geram tgk baby bulat2 ni

aizamia3 said... Best Blogger Tips

geram sangat2 tengok dak Afia ni.. ;)
bambam nye.. lagi bam bam dari dak Nuha masa kecik dulu..

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

wah wah!! beli kusi baru ker tu ..

sal ya said... Best Blogger Tips

mst selesa la si bambam dok dlm tu.

puanbee said... Best Blogger Tips

awat anak hang bambam semuanya kutu ... geram ..