Pixajoy

Monday, July 01, 2013

Home » Lunch Menu For Today

Lunch Menu For Today



Sejak dua menjak ni aku rajin update kan. Macam meroyan menu breakfast lunch semua nak buat tayangan.hakhak. Ngam-ngam selesai masak Afia jaga dari tidur. Senang hati tak terbantut kerja ironchef. En suami kata banyaknya lauk hari ni. Perli apa! Selalunya sejenis lauk je aku main campak semua dalam tu bagi alasan ada anak kecik.hehe..

Sambal kerang. Fresh ni belum kena air batu.

Kankung goreng belacan tak selalu rajin main lesung batu.

Ikan goreng garing-garing

Yummy! Hari ni tak breakfast terus lunch!






15 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

oh Tidak!!!! Laparnya....

Masya said... Best Blogger Tips

biar betul dah makan kerang????? gegegege ...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

hehe...jangan ditanya kenapa bini rajin hari nikan PK! makan je...bini ni mmg cam tu...kadang kadang rajin ...kadang kadang tak berapa nak rajin hehe... cakap diri sendiri ni sebenarnya

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Cuti panjang tak ada kerja selain mengulek Afia baiklah masak macam-macam apa salahnya kan.. Afia pulak jenis senang tidur. Inilah masa jadi chef lama sikit kat dapur:)

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

sedapnye lahai..

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips

sedapnye lahai..

Syeeda said... Best Blogger Tips

sedapnya pekena panas2 time hujan ni

ros_reeza said... Best Blogger Tips

Salam perkenalan Puan Kutu.. hikhik.. Ros follow sini, #922.
sambal tu yang paling best..

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

semuanya sedap! dah lama tak mkn sambal kerang

mrs mell said... Best Blogger Tips

afia spoting.. leh la mama masak sedap2.. hahaha.. sedap ikan goreng panas2.. peh!

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Sedap. Rajinnya :)

NzA said... Best Blogger Tips

wah rajinnya ibu afia.......bila afia dh besar makin meriahlh kt dapur.....

Mama Adam said... Best Blogger Tips

belum kena air batu? baru naik dari laut ke? memang sedap la kalo fresh. rebus pun sedap

transformed housewife said... Best Blogger Tips

org laki ni, isteri masak lebih pun bising, masak satu lauk pun bising. hehe. my hubby pun mcm tu.

Nastyna said... Best Blogger Tips

Sekali sekala merajin, bonus la kiranya. Kerang I tak suka yg dah dikupas, boleh? hahaha