Pixajoy

Saturday, March 26, 2011

Home » Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary

Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary

Nak join sila KLIK BANNER!!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..


Hari nie sabtu ekk? pada aku setiap hari sama saja. Mana ada istilah weekend or monday sickness pada manusia seperti aku..Aku gembira melalui hari isnin, selasa, rabu, khamis, jumaat, sabtu dan ahad tanpa batasan. Seperti sekarang, saat korang semua sedang enak bercuti, aku diopis dalam kesejukan, rasa mengantuk yang tak tertahan serta kebosanan keseorangan ditemani hobi blogwalking. Tiba-tiba mata tertangkap pada contest nie, bagaikan ada kuasa magnet luar biasa menarik ringan jari jemari aku untuk join..Ayat tak boleh blah!!


Panjang sungguh intro, jgn mare yer penganjur contest, Ummiaqeef dan Mom's Diary. Pasal celoteh serah kat saya..hehe..Tertarik pada contest yang memerlukan wajah seiras, aku pertaruhkan gambar nie.(ekceli en suami tak berapa gemar tgkp gambar, tak banyak sangat pic abah dengan Aiman)

Nie jer yang latest..
Nama Abah : Mustaken Bin Ahmad
Nama Ibu : Noor Murni Bt Othman
Nama Anak : Aiman Mukhlis Bin Mustaken
Umur Anak : 4 Tahun 

Semua orang cakap aiman dan abah sama .Kalau abah botakkan kepala, dengan aiman sekali halus jer (terpengaruh iklan). Tengok Aiman pun orang dah tau anak sapa. Nie dalam gambar, kalau tengok betul-betul memang saling tak tumpah!!, sampai ada panggil Aiman, Mus junior..Sama tak?

Contest berakhir 31 Mac 2011
Mummydanny dan Puanbee dah jadi mangsa, jangan malu dan segan jalankan tanggungjawab anda ekk..HADIAH BEST TAU..:)

21 comments:

fizalinolie said... Best Blogger Tips

Apa2 pun muni terpaksalah bersabar no dgn tugas. Hehehe, kan blog ada penghibur untuk blogwalking.. jgn silap jwp angkat telipon mcm hari 2 sudah... Hehehe... Lucu2.

Adus! cute nyer Aiman. Rasa nak cubit jer pipi dia... Saling tak tumpah mcm Abah dia. moga Muni menang contest ni... Amin =)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@fizalinolie

haha mana tau, naik no jer kat skrin..klu ada muka fiza tau la sape kol.hehe..tq yer doakan kite menang.sejuk hati dengar..kalaulah pengadil pilih.keke..

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

fara ta leh amsuk la erk??? sebab tak jadi mumy lagi.. ehehehe.. ;p

chii said... Best Blogger Tips

tp chii tgk dia seiras puan kutu..

tp rasanya kalo tanya aiman..sure dia akan kata *aiman x kisahh :p

sekamar rindu said... Best Blogger Tips

salam..

menang tuuu..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Nur Farah Hani

farah kena buat anak dulu.haha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@chii
lor ada jugak yg kata sama sy,tp byk ikut abah dia..ikut sy tang mulut n dagu jer.badan, kulit n gaya semua abah dia.haha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@sekamar rindu

salam..Amin..:)

Adzriel AB said... Best Blogger Tips

pipi tu sama... mata dia lah!

mykhalis said... Best Blogger Tips

ini ada harapan hadiah dalam tangan nie.. gud luck

Atiey said... Best Blogger Tips

hehe semoga berjaya...seiras abhnyer..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Adzriel AB

dh tentu..sama2 tembam.hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mykhalis

Amin..smoga masin mulut khalis.haha

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Atiey

gud luck tuk mummy jugak..join tau..:)

Qaseh dalia adelia said... Best Blogger Tips

mmg sama lah hehek

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Qaseh dalia adelia

ank abah..:)

ummiaqeef said... Best Blogger Tips

dua-dua same chubby,hihi..thanks sudi join and good luck ye.. ;P

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ummiaqeef

itu dah tentu..keke tq yer..:)

puanbee said... Best Blogger Tips

baru nak buat nih heee...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@puanbee

bagus2..hehe

Mama Likha said... Best Blogger Tips

gudluck pn kutu!

mmg sama sebijik segolek ni!
:)