Pixajoy

Monday, March 28, 2011

Home » Cik Epal Ada Kembar? Sila Percaya..

Cik Epal Ada Kembar? Sila Percaya..

Assalamualaikum..


Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati..Alhamdulillah baru lepas lunch..perut kenyang, hati senang! Korang dah makan?  Cik epal ada kembar? Sejak bila? Sejak aku perasan muka cik epal nie mirip kawan aku..Ekceli first time aku jenguk blog cik epal, aku terkejut tengok bentuk muka dan senyuman beliau saling tak tumpah dengan Hafa. Aku siap share pautan blog cik epal tu kt dinding facebook Hafa, tapi Hafa hanya ketawa..Mungkin pada beliau mereka takde persamaan langsung..


Bercerita pasal Hafa, aku kenal beliau sejak Form 1. Dah lama rasanya tak jumpa..Kali terakhir masa bersalinkan Aiman. Time tu Hafa bawak Hamper besar gedabak bagi kat baby..Kira hadiah paling besar Aiman terima..Beliau baru menamatkan zaman bujang Disember lepas. Tema merah, fresh rose flower lagi..Sayangnya hanya dapat tengok gambar..


Cik Epal takkan korang tak kenal? Ala blogger femes cik epal gonjeng yang suka menternak lemak tu. Jangan mare yer cik epal (macam la beliau dtg blog aku.kihkih) Aku pun baru kenal blogger nie sejak aktif blogging. Kalau tanya orang yang takde blog, 90% mungkin kata tak kenal, sekarang dah masuk Majalah Remaja, 10% Je kot tak kenal beliau..


Sapa tak kenal cik epal, korang memang gonjeng!haha..Apa maksud gonjeng nie ekk? aku pun tak tau sebenarnya (gila makcik aku nie kan? tak remaja langsung!). Memang dah tua pun...Selalu juga mengikuti blog cik epal tapi cuma jadi silent reader..Lagipun aku cuma blogger hingusan! Sedar diri! eceh..


Pic Cik epal aku ambil kat blog beliau, (mohon dimaafi dik),manakala pic Hafa, aku rompak kat album facebook beliau..Kalau cik epal berjaya jumpa kembar Yuna, aku nak tunjuk pulak kembar cik epal.haha..Jom tengok persamaan wajah mereka..





Ada iras tak? Ok fine kalau korang rasa wajah Hafa dan Cik epal tak sama..Janji aku nampak Hafa setiap kali tengok gambar Cik epal..Kalau yang betul tak tau la pulak aku, tak pernah lagi jumpak cik epal secara life..Bezanya Hafa suka senyum nampakkan gigi bila bergambar,tapi Cik epal tidak..


Ok bye..



22 comments:

Cik Miera said... Best Blogger Tips

waaa lebih kurang sama la...senyuman tu....haha

AYuNG said... Best Blogger Tips

wow....watermark...mantop....hihi

komen ini mmg xda kaitan ngan entry kan..hihi:)

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips

ye mmg seiras cuma kwn awak tu pipi dia chubby sikit dr cik epal. in dr mata saya lah..

hehehe

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Wah! memang ada iras lah muni... Hebat pemerhatian Muni.. Hehehe

nur said... Best Blogger Tips

sama!!

kat dunia ni ada 7 orang muka seiras kan..
http://nurhafiz2009.blogspot.com,

mommylavender said... Best Blogger Tips

bentuk muka,idung...sma..jadikan mereka tu seiras..kate kembar pun boleh~ salam petang muni

b.E.L.L.e said... Best Blogger Tips

aah la..ade iras..mcm kembar pulak..hehehe..

CahayaCintaIlahi said... Best Blogger Tips

hehe aah sama sikit hehe

diana said... Best Blogger Tips

seiras la..
cuma hafa sedikit bulat mukanye..
cik epal ada bujur sikit..
tapi memang seiras..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

eh..a'ah samalah..mcm kembar..

cik epal nih kan penah dtg blog sy tau tp senyap² jer..tah² dia ada dtg sini x..hehe

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Cik Epal? Err, Tira tak kenal. Haha... Tapi muka dia memang sama laa. Kembar lain mak lain bapak ni. :p

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

ahahaha.. memangsama.. T_T

kay_are said... Best Blogger Tips

leh kate same gak r.. memang nampak jelas gak tu.. hee

Adzriel AB said... Best Blogger Tips

kalau bagi spec sama, makeup pun sama memang nampak kembar. kebetulan lak pipi dan bentuk wajah hampir sama. so sweet.

Misz Pinky Eyes said... Best Blogger Tips

haah..samelaaa..teringin gak nak tengok dan jumpe orang yang iras2 Misz PE... =D

chii said... Best Blogger Tips

mmg ada iras..org nk kata kembar pun..mungkin bleh..cuma style senyum je beza :)

sicomot-comel said... Best Blogger Tips

haah la..

same !!!! ^^

lalink7 said... Best Blogger Tips

wahh mukaa lebih kurang laa..kalau orang cakap ade bradik kembar nie pun orang caya..kalau tau si cik epal mst kecow..hahahha

kakyong said... Best Blogger Tips

yup memang sama.. kening pun sama...
mungkin pipi hafa ni tembam sikit.. tp sekali pandang memang sama..

daya said... Best Blogger Tips

sama !

cik EPAL said... Best Blogger Tips

hehe kem salam lah kat dia :D

K O R I E said... Best Blogger Tips

wah, sama!
carilah kembar sya pulak !
teringin nak tengok org yg sma muka dengan kita ;)