Pixajoy

Tuesday, March 29, 2011

Home » Dato Siti Nurhaliza Mengandung?

Dato Siti Nurhaliza Mengandung?



Kepala masih lagi berpusing-pusing, mungkin kerana penangan tido berlebihan dari pagi. Dalam dok pening2 sempat lagi bergosip hal Dato Ct..Korang yang dah tau tu diam sudah..hehe..


Semalam kecoh pasal cerita Dato Ct mengandung..Aku pun tak tau la berita tu. kecoh ker? Bagi yang mengikuti perkembangan beliau, mungkin la kecoh. Terus terang cakap aku bukanlah begitu meminati atau adore sangat sama Dato Ct sungguhpun boleh dikatakan semua lagu beliau aku suka. Tak heranlah sebab semua lagu yg sedap kat telinga aku pun aku suka..


Aku membesar dengan lagu-lagu Dato Ct kerana abang aku cukup meminati beliau. Dulu siap mengaku ct tu awek dia ok. Ada aku kesah??.Aku ingat lagi waktu lagu Kau Mawarku tengah popular, aku masih darjah 6, hingusan lagi. Abang aku pulak sebaya Dato Ct.. Boleh di katakan semua koleksi album Ct abang aku beli..Dah tentu duduk satu bumbung, apa yang terpasang kat radio rumah, aku pun layan..Kalau nak kata lagu2 beliau aku tak hafal, memang tipulah..cuma sekarang yang terbaru aku dah tak ambik port sangat..


Panjang pulak aku membebel, siap bukak sejarah aku dengan Dato Ct. Berita ni hangat diperkatakan setelah media menyiarkan beberapa keping gambar.. Ok jom tengok gambarnya..




Teka teki mengenai jawapan sama ada Dato Ct mengandung terjawab pagi tadi dalam laman twitter milik beliau.




Mengimbas perkahwinan Ct, beliau mendirikan rumahtangga pada Ogos 2006, dua bulan selepas aku bernikah. Aiman pun dah empat tahun kan. Allah menguji hambanya dengan pelbagai cara, walaupun punya kemewahan yang melimpah ruah, Ct belum rezeki untuk menimang cahaya mata..Semoga usaha Dato Ct dipermudahkan.. Amin...


Sejak bila pulak aku jadik penyibuk hal artis nie?haha skali skala boleh kot, layaaan....zaaasss (tiba2 melodi)....



29 comments:

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips

saspen doh!! harap2 semoga dia cpt prgnt.

wish her the best wpun lgsg tak minat dia..
hahahah

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Wan Hafisah Collection's

samalah.hahaha..

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Aduh! kasi suspen ek muni.. Hehehe, apa2 pun sama2 kita berdoa agar Dato Ct dan saya dianugerahkan anak cepat2.. heheeh. Amin.

Atiey said... Best Blogger Tips

hehe..klu gemuk nnti tkut sush nk peknen...dia gemuk pun santek jer kita nie klu gmuk???hehe buruksss...

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Peka betul mata wartawan-wartawan gosip hiburan tanahair ni ye. Tak tutup perut nampak fetis tak tutup atas errr tu Miera Liyana. Hahaha.

senyumSOYA said... Best Blogger Tips

hehehhe...alhamdulillah kalau dah pregnant~ hehehe..
sori lmbat reply..
smlm busy sikit..asgmnt..
tq sbb sudijenguk kite~

mommylavender said... Best Blogger Tips

mommy minat sesangat kat ct ni...cepat2 la mengandung..tentu comey anak die kan kan muni~

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Fizalinolie

Amin..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Atiey

Emm no komen.hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira

itulah..dh namanya artis tira..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@senyumSOYA

sila baca betul2..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommylavender

Insyaallah comey..kna tggu la..:)

Cik Sue said... Best Blogger Tips

diaorang nih kdg terlebih tahu pulak dari tuan empunya badan..
apa2 pun sama2lah kita doakan dato' ct akan di kurniakan cahaya mata.. =D

chii said... Best Blogger Tips

hurm..sedar tak sedar da nk masuk thn ke-5 kan perkahwinan dorang...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... Best Blogger Tips

belum rezeki dia lg..dia ada segalanya di dunia ni kecuali harta paling berharga iaitu cahayamata..

eh..puan kutu ni muda lagi ya..sy sebaya abg puan kutu lah..

kay_are said... Best Blogger Tips

x amek tau sangat dah cite2 artis ni, banyak kontroversi je sekarang.. huu

solo molo said... Best Blogger Tips

tak sabar nak teng0k ct mengandung...
biar terlopong memulut yang dok ngata ct mandul tue...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Cik Sue

tu la..macam2 dieorg nie..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@chii

yup brkongsi taun dengan perkahwinan sy jugak..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Rina AVAIL a.k.a cik betty

takde la muda..tp sy 5taun lebih muda dr cik betty.hehe....

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@kay_are

tula..memang tak amik tau.hari nie tetiba jadik paparazzi..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@solo molo

hehe emo pulak..peminat siti ehh?

puanbee said... Best Blogger Tips

hee bee nyaris je nk buat entri nih tadi pastu tengok twitter ct kesian lah pulak wakaaa

Nur Farah Hani said... Best Blogger Tips

kesian kak siti.. huhuhu.. but aii realy hope one days nanti dia mengandung jugak.. teruja nak tengok generasi artis hangat and meletop nih.. ehehehe.. ;p

kakyong said... Best Blogger Tips

semoga dipermudahkan jalan utk ct..

nuruljannah sukhri said... Best Blogger Tips

saspenggggggggg...

tapi papepun, moga dato' ct diberi rezeki untk mendapat cahaya mata lepas ni..mana tahu dato ct dapat kembar 2 @ 3 sekaligus..amin

minat tgk muka ct yg comel dan tenang je..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Nur Farah Hani

Insyaallah ramai yg mendoakan yg sama..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@kakyong

Amin kakyong..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@nuruljannah sukhri

Insyaallah..:)