Pixajoy

Friday, March 11, 2011

Home » Ala-ala comelnya

Ala-ala comelnya


Ikan tak mau kurus..Kiutnya Amina nie..Suara sapa la pekat betui loghat utaqa..Sahih mami Penang!


21 comments:

jomsantaisekejap said... Best Blogger Tips

Cute betul budaknya... teringat sy pada video clip budak yang nyanyi lagu Anuar Zain tu...mana dia sekarang? pernah tgk ke ?

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

msti..dh beso panjang dh pun budaknya kan..:)

mommylavender said... Best Blogger Tips

woww~ red karpet,mommy like ..hee.bukan dubbing ke tu muni....

mommylavender said... Best Blogger Tips

sureram ram.....ase nak cubit2 jer mulut die yg keletah tu...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

betul mommy..comel!pelat plak tu..

bee said... Best Blogger Tips

hoho comey nyer dia...pelat2 pun pandai nyanyi..

bee said... Best Blogger Tips

hoho comey nyer dia...pelat2 pun pandai nyanyi..

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips

Tak dpt dgr takde speaker kat opis. Tapi budak tu mmg cumil!!

Rosie Rose said... Best Blogger Tips

alahaiiiii comeynya!!!! salam singgah, sis.... ;)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

Sebut tok wan pun comey.haha

sueRAFE said... Best Blogger Tips

hish geram gerammmmm

sahromnasrudin said... Best Blogger Tips

assalamualaikum..

salam ziarah dan folo blog ini..

semoga tuan belog senantiasa dirahmati Allah SWT

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Alololo cumelnya dia nyanyi. Tak silap budak ni duduk German kan? Bagus juga ibu dia mengajar lagu-lagu orang Melayu klasik supaya dia tidak lupakan budaya Melayu.

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

Sue : Kiut sgt!!
Sahrom : waalaikumussalam..tq dan smoga kamu drahmati Allah juga
Tira : yup..bagusmakdia.dok Jerman pun pekat loghat dia..

awein said... Best Blogger Tips

sah mak dia org utaqa..baguih2 xlupa asal usul nnt anak dia pun xla janggal ckp bahsa melayu

sekamar rindu said... Best Blogger Tips

salam..

tergelak saya...

"bulan dan juga angin...kau jadi saksi.."...so cute budak ni..

Cik Sue said... Best Blogger Tips

he3..chumelll..pekat benor loghatnya... =D

Yana Houry said... Best Blogger Tips

comeynye amina!!!geram2..suriram2..:)

d_tieah said... Best Blogger Tips

So cute owh.. Hahahaha..



Entry Terbaru : Gempa Bumi Dan Tsunami Di Jepun

fadhdeela said... Best Blogger Tips

cute gile bdk nie..lagu sureram2!!! lama xdengar..rasa nak cubit jer mulut dia!! comeyyy sgt

Meh singgah: Gambar Siti Nurhaliza comeynyer!!

Yastro said... Best Blogger Tips

Tak boleh nengok lagi video ni kat opis...kene block la puan kutu.
Btw, salam perkenalan dr saya.



Lotus Renault melawat Proton