Pixajoy

Monday, March 21, 2011

Home » Ingat Pesan Ibu Part 2

Ingat Pesan Ibu Part 2



Nie post terakhir pasal birthday..Borin pulak korang tak abes2 lagi pasal birthday kan walaupun tak semeriah mana.hehe..Ekceli takde pun part 2 tapi siang tadi line problem tu tak dapat upload gambar. Now beruk sihat la sikit, belum walafiat lagi..Nasib aku tak bagi pelempang dua tiga das..Kalau tak mati terus. Padan muka aku jugaklah..


Aku upload sikit wajah ceria aiman with his birthday cake...
Sengihan melampau pas tiup lilin. Beria bagitau wan dia ditelefon aiman makan kek..
Raut wajah sudah menunjukkan ketidaksabaran. Badan yang sasa mampu saja habiskan sebiji kek.
Kek kecik..skali mkn tinggal baki banyak nie je..Pastu second round licin terus..Sungguh kuat mentekedarah!
Lihat mulut aiman comot..Waktu makan tak sempat snap coz ibu pun sibuk ngadap kek
Lega setelah perut kenyang..Pas 10 minit mintak nasik pulak..
Buat semua sahabat blogger yang memberi ucapan pada aiman, terima kasih diucapkan..Semoga Aiman membesar menjadi anak yang soleh.Amin...


* Gambar ibu dan abah tidak dapat disaksikan kerana kami menjadi silent reader semata-mata. Langsung tidak meninggalkan jejak..Aiman pula memang tak pernah lekat dengan baju kalau kat rumah. So semua pic seksilah..Harap tidak menganggu sensitiviti sesetengah pihak..:)



17 comments:

Wafiy Suzly said... Best Blogger Tips

wohh sihat tul ye dak kecik nih,huhu

Miss Tira said... Best Blogger Tips

Hehe.. Sihatnya dia. Sedapnya kek. Nyam nyam. Haha.

bunga said... Best Blogger Tips

alaihai..comelnyer..geram bunga nak cubit..

ayushida said... Best Blogger Tips

SELAMAT HARI LAHIR AIMAN ! Wahwah...badan pun macam kek... hehehe.....tembam n cute!

mommylavender said... Best Blogger Tips

sesungguh nya seksi nasib bawah umo aiman ni.....hee.sedap tengok aiman makan

Atiey said... Best Blogger Tips

uih cedapnyerrrrrrrrrrrrrrrrr badan die..cecedap kek tuh

wanbu said... Best Blogger Tips

mak aiii... berselera besday boy hah

Aiman berkata : "Aiman tak kesah"

(^___^)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Wafiy Suzly

hehe mau tau la..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Miss Tira

emm sihat.:)

nuruljannah sukhri said... Best Blogger Tips

cekcinya bday boy mommy ni...

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@bunga

sila2..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@ayushida

tq..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@mommylavender

emm..nasiblah,dh kuat mkn..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@Atiey

hehe..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

@wanbu

bagus la klu aiman tak kesah..:)

Lizzie Yasmin said... Best Blogger Tips

Amboi, kemain xcited dia dgn kek... agak nya.. Aiman yang makan lebih kot.. dah kata pun Birthday dia.. hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

wah..semangat sasa body aiman..anak sy kurusss jer..si kakak lah..kalau beli kek besday mak dia yg makan kah kah kah..aiman nak sikit kek bulehhh?