Pixajoy

Tuesday, March 15, 2011

Home » CONTEST : JOM COVER MULUT!

CONTEST : JOM COVER MULUT!


Salam semua..

Setelah di tag oleh chii,aku sambut cabaran tersebut walaupun setelah dibelek2 takde langsung pic cover mulut dalam simpanan..mulut aku kiut ok..tu pasal tayang jer time tangkap gambar.kehkeh

Nie gambar yg aku pertaruhkan. Dah mitak kebenaran tuan punya gambar iaitu opismate aku, cik ipah. Gambar di ambil semasa beliau audition AF8..




Setelah semua syarat settle, maka dengan ini aku dengan rasminya join contest jom cover mulut. Aku tag puanbee dan fizalinolie. Dua2 pernah tag aku, jadik balas dendam.haha.. 

Sapa nak join sila klik gambar diatas untuk syarat2 contest.

Bye..



5 comments:

Puanbee said... Best Blogger Tips

har har ceh balas balik hee..tk de lah gambar gini..ermmm eh ada kot satu nanti lah cari hukss tp bee buat di blog sana yer :)

iniialahaku said... Best Blogger Tips

mmg cover mulut je erk???gud luck

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

bee : cpt2..hehe
iniialahaku: yup..senang jer.tq..:)

chii said... Best Blogger Tips

erk..balas dendam eh..ehehe

thanks..puan kutu :D

Halusinasi said... Best Blogger Tips

nice one...
semoga berjaya sis^^

salam singgah dr penganjur contest^^