Pixajoy

Wednesday, March 09, 2011

Home » Di tag oleh chii

Di tag oleh chii


Assalamualaikum..


 Dua hari lepas rsanya chii ada tag aku tuk 1 task, dr mlm tadi carik blog chii tuk view task tersebut tp mungkin beliau dah ubah link..Ari nie aku off so kerana masa terluang yg sangat byk, aku rasa nak selesaikan task tersebut..


Pastu teringat yg aku pernah tgok task yg sama kat blog Kay are, so tanpa berlengah aku pun refer smua soklan kt blog beliau. Ok sebelum tu, nak ucapkan jutaan terima kasih kat kr kerana telah menunaikan permintaan Puan Kutu, bley tgok kat SINI.


To chii, tolon berikan link terbaru ekk klu bace entri nie..dh tak dpt jejak even kt profile n bloglist..Tatau la klu ada sebab lain, tp rasanya semalam br jer chii komen kt entri aku..Bingung2..


Ok2 aku faham korang dah borin baca intro aku yg pnjg berjela..Tros ke soklan:

1. Adakah anda rasa anda hot??
Hot?? ntah korang rasa? tak kot..aku biase2 jer! (merendah diri.kihkih..)


2. Upload gambar wallpaper/pic anda guna sekarang




3. Cerita pasal gambar
Wallpaper nie en suami pnya keja, penyokong setia hijau kuning. Sedar la ic awk tu 01.kehkeh..


4. Bila kali terakhir makan ayam?
Kebetulan plak lunch td msk ayam goreng tepung. Br ja melantak..:)


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Lagu Pak Mamat Ada kebun..Skang dah mls gila dengar lagu. Kalau lagu yg tak sempat abes, td dengar kt blog sape ntah.The day u went away by m2m..peberet aku tuh.Tu yg layan..Siap nyanyi wlaupun suara cam katak...


6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Marah aiman sbb dah ilangkan remote astro..Dah berapa kali dah ilang. Palin sadis dua taun lepas rasanya, dia siap rendam dalam kolah. Bila tanya dia kata bagi remote mandi..Bertuah pnya ank!!Satg abes task aku p cari..(siap ada selingan)


7. Selain name sendiri, anda dipanggil ape?
Puan kutu la..Tu pun nak tnya..


8. Tag 8 orang
1.cikpuanteddy
2.puanbee
3.Mommylavender
4.ayung
5.bunga
6.wooferstorm
7.sekamar rindu
8.ayushida
Byknya kna tag,nasib le..aku br jer berbelog,baru jugak bkenalan dengan semua 8 yg bertuah di atas


9. Siapakah no 1 anda?
Mebe sekampus cuma kos jer lain. Jmpk kat fb..Beliau kata cam kenal jer aku. Aku pun tak berapa perasan sgt beliau nie dulu.hehe..Beliau org pertama yg sudi baca n komen entri aku ms mula2 blogging.Tq teddy..


10. Katakan sesuatu tentang no 5
Seorang gadis..Nak usha2 bley terjah blog beliau ok..


11. Orang no 3 berhubungan dengan siapa?
Daddylavender la..Betul kan mommy?


12. Bagaimana pula no 4?
Sebaya dengan aku..umo sama kan ayung?kehkeh..


13. Pesanan buat no 6?
Jadilah lelaki yg soleh.Bley camtu?


14. Kata-kata cinta buat no 2?
Oh bee..tiada kata2 lebih indah yg dapat aku aku huraikan. Sesunguhnya dirimu hot mummy!ahakz..


15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
Tak sama kot. Lain gender! entah la yer..sekamar rindu lelaki ke perempuan?


16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang no 1

  • Nama betul ainul
  • Sukan sgt ngan panda rasanya, fb dia penuh pic panda
  • solo lg..(bley isi borang)
  • Orgnya rendah sgt, kena mkn ikan byk sikit kasi tggi, pkai heels pun ok la..
  • Ada dua diploma berlainan. (memang lari bidang)
17. Persamaan antara kambing dan lembu?
Dua2 binatang..

18. Perasaan ketika jawab tag ni?
takde rasa apa2 pun..cama tak tahan nk kencing..jap aku p toilet dulu..satg smbg soklan 19

19. Adakah anda tahu Rizman itu sengal?
Sengal? rizman pun tak kenal..Rizman khuzaimi tau la..

20. Gay or les?
Ntah pape soklan last nie..Sudah terang lagikan bersuluh..


p/s : pada korang yg dh kena tag,klu agak2 takde keje tu,silalah selesaikan task nie.tq in advance. Ok dah aku nk p crik remote.bye..


13 comments:

puanbee said... Best Blogger Tips

mcm pernah kena je tag nih hee..tak,pa esok bee keluarkan post tag nih :0

AYuNG said... Best Blogger Tips

teeettt...hehe....:D

chii pun tag benda yg sama gak..insyaAllah..nanti ayung buat ehhh...

hehe, btw..thanx tag!

mommylavender said... Best Blogger Tips

mane link tuan umah nya sayang~hee.k ti malam mommy wat

chii said... Best Blogger Tips

thnx sudi wat..

puan kutu..blog chii ada probs utk bbrp hr ni..sorry x dpt view..

bunga said... Best Blogger Tips

bunga dah buat sblm ni..

http://salsalbilah.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

rizaros said... Best Blogger Tips

salam pkenalan.. datang dari blog abg ben :)
jom follow sy jgak, untuk smangat berblog n kongsi info ttg mommy..hehehe..
rizaros.blogspot.com

ayushida said... Best Blogger Tips

wahwah...dia cuti, dia tag kita pulak ye, kita tak cuti tau...! hehehe....insyaAllah, bila ada masa time terluang, saya buat... tq sudi tag!

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said... Best Blogger Tips

wah..ber tag2 ye d cini

Woofer Storm said... Best Blogger Tips

napa sis,sy tak soleh ke??haaaaa

Woofer Storm said... Best Blogger Tips

dah siap..hehe
http://www.wooferstorm.com/2011/03/di-tag-oleh-chii.html

Puanbee said... Best Blogger Tips

haa bee nk buat tag nih tebaca lah pulak puankutu kata bee hot mommy terus rasa nk komen sekali lagi wakakaka thanksss :)

Puanbee said... Best Blogger Tips

http://puanbee.com/2011/03/10/jawab-tag-puankutu/

nah buat dah eheksss..

ayushida said... Best Blogger Tips

Dah siap.... sila semak ye...

http://ayurashidah.blogspot.com/2011/03/20-soalan-menguji-mindaye-ke.html