Pixajoy

Monday, September 16, 2013

Home » Gaya Abang Adik

Gaya Abang Adik



Bila nak tangkap gambar dua-dua pandai bagi kerjasama. Aiman ni kalau mood bergambar dia baik, dia sendiri sibuk enterframe bila nak tangkap gambar adik. Tengah buat homework iklan sekejap buat macam-macam gaya dengan aksi seksi dia yang tak pernah pakai baju. Afia macam biasa, pantang nampak kamera, mata tak pusing tempat lain dah. 

Gaya Kamceng

Adik kemain,abang genggam jari dia pun join sama

Adik abang sama je posing

Abang adik nampak nenen.haha..










19 comments:

Chot said... Best Blogger Tips

abang, pakai la bju...cekci la..huhuh

umi alya said... Best Blogger Tips

bagusnya Aiman jaga adik..

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

aiman tak suka pakai baju yer..cekci la abamm..
geram tengok afia..

izan mama mia said... Best Blogger Tips

napa abg tak nak pakai bj...sll je seksi..

CtAyue said... Best Blogger Tips

seksinya abg aiman..hihi.. gaya senyum mereka sama...hihi..

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Aduih aiman.... dah mcm pengawal pulak dia kat adik dia...nanti jangan buli adik tau sayang adik macam abang qayyum ye...

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

seksinya abang Aiman......

NzA said... Best Blogger Tips

sweetnya...serasi bersama....
abg cekcilh...he3X....

eita said... Best Blogger Tips

hahahhaha...aiman sokmo seksi...

cute betol afia..

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Aiman jugak yang seksi. Afia nampak cool je. Hikhik.

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

bulat tui aiman:)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hihiii.. comel afia ni..!

ramai yg tegur aiman cekci.. :-)

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Seriras je muka dia PK... dah namanya sepusat sepusingkan PK hehe

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Alahai macam langit dan bumi saiznya. Sama mcm anak2 saya. Comel and sexylah Abang Adik nih ...

lizz said... Best Blogger Tips

adik geram tengok pipi tembam tu...

MulutPayau said... Best Blogger Tips

amboiiiiii....seksinya abang..!!!!

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

seronok ada adik.. ke jealous asyik ambil gambar adik je hehe.

Masya said... Best Blogger Tips

amboi abg kot iyer pun syg adik pakailah baju nak amik gambar .... seksi tau

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

malu la aiman.ciksu pon nampak tau..hihi..
skali pnxng anak saya macm afia pulak :)