Pixajoy

Thursday, September 12, 2013

Home » Afia Boboboy..

Afia Boboboy..



Baby biasanya kalau girl mesti rupa serupa macam boy, begitulah sebaliknya. Naik penat la kan nak menjawab bila orang tanya anak kita girl ke boy especially bila Afia tak dressing jambu. Kadang pakai warna pink pun orang kata boy. 


Yang ni betul-betul posing macho, muka serius tak senyum. Sebijik macam boboboy. Stokin la pulak terjambu.





12 comments:

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

hehee... badan tegap kot tu yg org ingat boboy..comel bah Afiya.. senyum tu mahal...:)

Puan Mell said... Best Blogger Tips

ha.ah lah.. org tua2 kata next bby boboy la tu.. hahaha..
syukrii lak ramai yg ckp dia gugurl. apakah? adik dia gugurl la kot nanti.. kehkeh.. (verangan)

umi alya said... Best Blogger Tips

naper masham jer muka tu, ikut sapa le ni..?

lizz said... Best Blogger Tips

Ala kecik lagi ni...nanti biler dah besar sikit rambut pnjg sikit pakaikan sepet pakai dress comella dier..

tomato oren said... Best Blogger Tips

hehehe....takpe asalkan bila besar cunn...

eita said... Best Blogger Tips

alahai comel nyer...

trah zain said... Best Blogger Tips

haha.. macho je muka tu ^^

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Alia haritu pun sama Muni. Umur 3 bln nampak muka mcm boy.

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Betul3. Adam dulu semua ingat girl =)

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Betul.... sebab rambut dia pendik...dah tu berseluar pendik gitu PK...nampaklah lagi mcm boboi....pakaikanlah gaun!

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Betul laaa macam boboy..tapi tetap comel..

Masya said... Best Blogger Tips

sbb xde rambut kot..