Pixajoy

Tuesday, September 10, 2013

Home » Belajar Bertatih

Belajar Bertatih



Dah gaya macam orang besar walhal meniarap pun tak pandai lagi. Yang penting semangat. Kena pandang kebolehan anak lebih advance. Macam tak sabar nak tengok Afia besar, nak tambah baby lagi.hakhak poyo,jangan percaya.

Satu langkah...

Dua langkah..

Stop sekejap nak posing

Kaki Afia ni kecik comel je. Betis besar nampak tak balance. Kaki tu montel, dah serupa bengkak kaki orang mengandung.haha..








16 comments:

Ayu Zan said... Best Blogger Tips

comelnya afia.....

Puan Mell said... Best Blogger Tips

comeynya.... geram aih! senyum ja muka tru.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Time mcm ni mmg seronok sgt2. Gebunya paha, rasa nak cubit2 aje geram.

aizamia3 said... Best Blogger Tips

afia yang comel + gebu.. geram acik nengok.. ;)

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

taklama lagi leh berlari dh nih..hehe

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

xtvt menguatkan kaki...hehehe..
Afia ni sweet tau..:)

eita said... Best Blogger Tips

ala...ala...comel nyer dia....

rasa macam nak gigit je

tomato oren said... Best Blogger Tips

nahh..lepas ni tak larat la hang bermarathon..hahahaaa

transformed housewife said... Best Blogger Tips

masa baby kecik kita nak dia cepat besar. Bila dia dah besar, rindu pulak nak bau baby kan. hehe

CtAyue said... Best Blogger Tips

semangat badan afia.nmpk cm dah kuat kan kaki dia tu tegakkan..nt niaraplah tu.. ayu sblum dhia niarap..ayu suka ngiring2kan dia dan ajar gaklah dia cara tolak2 bdn dia tu..tu cpt kot dia niarap... good luck afia dan ibu afia..hehe

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Hehe... Comelnya Afia. Rindu pulak time Alia baya Afia ni. Nanti dah reti jalan. Jenuh pulak ibu dia nak mengejar yer :)

Shark Kay said... Best Blogger Tips

heheh..
afia dh pndai berjalan,
lepas ni mak afia plak kne berlari,
nk kejar afia satu umah nnti.
ehehe.

Marya Yusof said... Best Blogger Tips

Ala Afia dah pandai bertatih...cepatnyeee rasa mcm baru smlm dgr murni bersalin...hehehe... :))

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hehe....dah besar nanti balancelah PK...kang kalau Fia pandai jalan , berpeluh mama nk kejar hehe

MG schmidt said... Best Blogger Tips

comelnyaaaaa

salam kenal dr MG :)
baca entri n menabung utk baby :)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

comel je afia ni..