Pixajoy

Saturday, September 21, 2013

Home » Afia & Tanda Lahir

Afia & Tanda Lahir



Terlanjur ada yang bertanya tentang kesan di lengan kiri Afia, meh sini nak story. Aku malas la pulak nak snap tangan ketak si bambam tu. Picture bawah ni nampak jelas rasanya.  Untuk pencerahan, tu bukan lebam, tapi  tanda lahir. Warna biru lebam macam kehijauan sikit, nak describe pun tak berapa pandai. En suami kata, Afia besar nanti benda tu makin membesar. 


Mukadimah macam banyak je nak story. Tu je pun. Harap maklum ye ina.hehe..





11 comments:

NzA said... Best Blogger Tips

hehehe.......afia ada tnda lahir kt lengan ye..
Angah masa kecik dulu ada jugak ttp dh besar ni hilang!!!!

eita said... Best Blogger Tips

anak sedara pun ada tanda macam ni...kat bahu

Tuan Juhaida said... Best Blogger Tips

Ooo tanda lahir...maybe boleh hilang juga tanda tu bila dah besar

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

laa yeke.. sy ingat ke lebam tertimpa sesuatu..

eh, yeke makin besar.. bkn blh hilang ke... rasa mcm blh hilang... pe2 pun, afia ttp comel.. :)

Noe said... Best Blogger Tips

tomei nyer dia...

anak noe pun ada tanda lahir..tp kat dahi..nampak besar gak...x tau la besar nanti leh ilang atau tak...

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

O... Tanda lahir rupanya. Ada gak org... Bila besar hilang kecuali yg color merah macam sedara fiza. Sampai ke tua still ada :)

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

akak dah agak tanda lahir.. ada cara untuk hilangkan tanda lahir. Kalau rasa perlu. Masa baby lebih mudah. Ada setengah kekal ada setengah hilang bila besar. Cuba google.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Tapi tak nampak sangat pun PK....tak pe

Masya said... Best Blogger Tips

lebam tanda lahir xpe... jgn lebam lain...

- AZIE - said... Best Blogger Tips

qisya pun ada tanda lahir jgk...lengan kiri jgk..

CtAyue said... Best Blogger Tips

dhia pun ade.. kt betis kaki kiri dia..abh dia sllu tye tu ape lebam apa..npe tk ilang..dh explain berkali pun tye lg dia..hihi..