Pixajoy

Monday, September 02, 2013

Home » Aiman Mukhlis Tahun 1 - 2014

Aiman Mukhlis Tahun 1 - 2014



Tahun lepas dah daftarkan Aiman tempat di sekolah untuk darjah satu. Bulan Ogos tahun ni kena datang semula bawak surat pendaftaran untuk confirmation. Lepas cuti raya en suami pergi sekolah dengan konfidennya tak bawak surat. Tak pasal-pasal cikgu kena buat surat baru. 


Anak dah besar panjang, ibu tulisan cakar ayam.haha..Dapat kertas berdata macam ni tau. Jakun la sikit masa zaman aku dulu mana ada. Dah rupa macam buku skrap, nak kena tampal surat beranak, IC, slip gaji bagai.huhu 







14 comments:

Puan Mell said... Best Blogger Tips

aiman dah besarr....

Munnafendy said... Best Blogger Tips

dah skolah...syok!

umi alya said... Best Blogger Tips

cepatnya aiman besar...

Mama Adam said... Best Blogger Tips

wahhhh... nk masuk darjah 1!!!!
lama x jenguk blog kawan2... cantik banner baru =)

NzA said... Best Blogger Tips

cepat masa berlalu...selamat dtg ke alam persekolahan aiman....moga aiman menjadi seorg pelajar yg cemerlang dunia n akhirat.....

izan mama mia said... Best Blogger Tips

dah nak masok skolah rendah dah aiman...

Nastyna said... Best Blogger Tips

Selamat melangkah ke alam persekolahan Aiman. Hehehe tulisan ibu nya ok jer, masih boleh dibaca.

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

aiman dah besar... belajar rajin2 tau,... semoga menjadi pelajar cemerlang duniawi dan ukhrawi

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

time flies..next year sufiya anak sulung dh naik djh 3..

Masya said... Best Blogger Tips

dah darjah 1 tahun depan .. kan...

GREENJADE said... Best Blogger Tips

wah abg Aiman sure lg tak sabar nk masuk darjah 1 tu..hehehe

uikh ceQ...slip gaji pon depa mintak jugak ke..?

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Turn awaklah pulak yeh PK...okje dah lama pencen hehe

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

zaman skrg ni semuanya kena detail. kembar punya borang jenuh nak isi utk sekolah pagi dgn petang. dahlah tulisan jawi ummi makin tak cantik... huhu

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips

pastikan kad kesihatan masa baru lahir hingga habis suntikan tu tak hilang ya...nanti misi mintak..