Pixajoy

Tuesday, September 03, 2013

Home » Checkup Afia 4 Bulan

Checkup Afia 4 Bulan



Tadi pergi checkup Afia. Bulan ni takde cucuk, just timbang. Berat Afia 7.3kg. Tak banyak sangat naik macam sebelum ni. Kena tinggal dekat rumah pengasuh, dah kurang susu sikit. Nak minum botol pun puas membebel. Dah lapar sangat takde pilihan baru hisap laju-laju.

Layan picture Afia yang di snap oleh abang Aiman lepas balik RSAT tadi.


Afia suka ketap bibir macam ni. Suka main air liur dan suka masukkan semua jari dalam mulut. Naik kereta sekarang kena bagi lampin buat dia genggam, kalau tak tali pinggang car seat dia pun dia suka jilat.


Abah panggil tak peduli dah. Pantang nampak kamera. Mata coklat macam ibu, perasan!hehe..





15 comments:

tomato oren said... Best Blogger Tips

mata bulattt..hidung mcm mak dia..hihi

Shark Kay said... Best Blogger Tips

Tomey.,.
Geram nk cubit pp afia ni.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Bibir dia berbentuklah PK cantik .....sebab tulah suka ketap bibir hehe...

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

amboi bulatnyer mata...sama naik ngn pipi gebu tu...

AYuNG said... Best Blogger Tips

alaaa...tomei nyaa..
=)

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

bulatnya mata afia ni! yelah muni... matanya coklat gitu...

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Mata memang dah cantik, bibir dia tu lagilah kilat mengoda sebab tu Afia suka ketap bibir:)

Puan Mell said... Best Blogger Tips

halaa.. comey2.. afia.. debabb.. syukrii sampai la apa benda je nak jilat.. haha

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Cepat je dh 4 bulan. Pandai Aiman ambil gambar :) semangat juga tu kalau dh capai 7 kg. Besar mata coklat dia tu..

GREENJADE said... Best Blogger Tips

alahai mmbam2 ni..geram macam nk cubit2 pipi tu..

Hakim dah kurus le..makin lasak..rindu saat2 dia mmbam2 mcm Afia ni..uhuhu

lizz said... Best Blogger Tips

cutenyer dier pakai baju pink..siap bercap lagi..cubit pipisikit...

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

comelnya Afia. Rasa nak cubit je pipi dia.Hehe

CtAyue said... Best Blogger Tips

bambam nye afia.. geram.. hihi.. berat dhia mmg tak leh lwn berat afia lah..kiki.. dhia ni kecik molek cm ibu dia jer..haha.. comellah awak afia buat mulut camgitu.. geram kt sape le tu yer..

Nastyna said... Best Blogger Tips

Tengah gatal gusi ker? Awal pulak kan kalau kata nak tumbh gigi. Tak ksiah la Afia... janji kamu gumbira dan sentiasa comellllllllll. Geram la budak bambam ni.

MulutPayau said... Best Blogger Tips

gerammm tengok...meh sini nak cubit pipi tu...