Pixajoy

Sunday, August 25, 2013

Home » Si Tomato Oren

Si Tomato Oren



Entah tak tau kenal dari mana. Tetiba je kan beliau kata macam kenal aku. Aku pun mengaku je la macam kenal beliau jugak.hakhak. Kami selalu gak la berborak dalam facebook. Yang pastinya kami sama-sama  pernah belajar satu u dulu, Uitm dihatiku. Aku dedulu bukan bermasyarakat sangat dengan orang, asyik buat taik mata je kat bilik.huhu

Si Tomato Oren ni bekerjaya orangnya, masih single mingle, macam biasa la siapa berkenan boleh isi borang permohonan. Beliau ni dulu ada blog, pastu entah lama menyepi, busy sambung belajar kot, baru ni buat blog baru. Ini Tempat Menconteng Aku medan beliau mengisi masa lapang dan mengasah skill memasak. Anak dara pun pandai masak tau!

Kawan aku ni perlukan sokongan korang sama macam kita-kita yang baru buat blog dedulu tu kan. Kalau nak kenal dengan lebih dekat kenapa namanya tomato sila tanya sendiri. Tapi kalau nak tau kenapa nama aku kutu boleh tanya aku.hoho..



Jom serbu Si Tomato oren!











23 comments:

Chot said... Best Blogger Tips

Knpe byk kutu? Byk kutu ke? Hahahah...ke penternak kutu?

NzA said... Best Blogger Tips

trkadang ikatan prsahabatan tetap trjalin w.pn sekadar di alam maya....

si tomato oren said... Best Blogger Tips

muhahahaaa....ada lagi tanya hang nama kutu..kiki...
apa2 pun di facebook kami bertemu kembali..buat blog sama2 tp si kutu dpt bnyk peminat even dah jadi mak org...muhahahhaaaa..

transformed housewife said... Best Blogger Tips

wah cantik header baru. (komen tak berkaitan dgn entri. hehe)

Nastyna said... Best Blogger Tips

Nnt kita terjah beliau... lamanya tak mengomen kat sini. winduuuuuu.

husna zahidi said... Best Blogger Tips

tomato oren ke?? o.0?

cantik header baru!! :D

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Baguslah ada yg masih ingat kita.

Puan Mell said... Best Blogger Tips

dah terjah dah.. bila sebut kutu kn. owez teringat cerita sudirman tu.. ade kena mengena ker? hahaha

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

nak sebut juga... cantik sangat header baru.

orait... k.izan nak terjah blog tomato oren jugak!

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Ohhh kawan lama...
Boleh gak serbu dia sat lagi ni

Masya said... Best Blogger Tips

dah follow...

Chuu Muqhlis said... Best Blogger Tips

laaa td bw jmpe blog tomato oren. kawan pn kutu rupenye :D

chii said... Best Blogger Tips

tomato oren? mcm cik tom la plak..eheh..chii rasa mesti suka mkn tomato oren ni...:p

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

dah follow dh ms ari p1 muni publish tu tp xkomen.. arini br dtg komen.. :)

tomato oren said... Best Blogger Tips

@Puan Mell
hihi..sy dah follow mell...

tomato oren said... Best Blogger Tips

@Izan Ishak
nnt sy terjah blog kak izan plak..:)

tomato oren said... Best Blogger Tips

@hainom OKje
dh serbu tgl jejak ye t sy serbu awk plak..:)

tomato oren said... Best Blogger Tips

@Masya

sy pun dh follow awkk..:)

tomato oren said... Best Blogger Tips

@Chuu Muqhlis

sy telah menjadi follower chuu....:)

tomato oren said... Best Blogger Tips

@chii

hehehe..chii sy dh tgk blog awk nk tgl jejak takde pun...nama sy unik takk...ahahaaa

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

jap lagi serbu...support blogger barukan...

tomato oren said... Best Blogger Tips

@Che Rosliza Che Mat
saya dah serbu blog kak ross..hihii

Nora Karim said... Best Blogger Tips

baik.... jom tambah kawan... heheh