Pixajoy

Thursday, August 15, 2013

Home » Potret 1 Syawal 2013

Potret 1 Syawal 2013



Ada ke yang kecewa takde gambar aku dalam entri sebelum ni?haha.. Ada banyak juga gambar tapi picturenya tak berapa cantik. Tak tau pasai apa kalau tempat kelam gambar jadi tak elok. Tak tau nak setting macam mana lagi. Kamera mahal en suami kata.huhu. Aku abadikanlah juga potret 1 syawal buat tatapan dihari muka.hehe



En suami bising kenapa tak beli tudung raya yang matching. Comot sangat la aku pakai tudung hitam. Aku dah malas nak mencari masa kelam kabut pilih baju melayu untuk Aiman. Kes darurat la aku pakai tudung warna hitam, satu ni je aku bawak balik. Dalam gambar bukan bau pun.muahaha. Baju pun last minute beli online. Bahu besar sikit, tambah pulak aku dah kurus sikit.hiks

Afia dah mengantuk muka serius kena paksa posing 
Baju raya Aiman last minute cari dekat Pasifik
Irsyad anak adik en suami yang no 2. Gigi jerung nama timangan.
Afi yang comel, anak adik en suami yang bongsu. Anugerah istimewa buat kami sekeluarga.
Mak abah yang loving

Kami sekeluarga




14 comments:

Masya said... Best Blogger Tips

yeahh .. akhirnya ada gambar sekeluarga .. alah hitam ni pun ok jugak kikikiki .. kalau pakai shawl sy bg pun masuk ka tren colour block skrg ape de hal kan... kan ...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Anak anak PK banyak macam muka suami yeh....
Apa pun Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ye PK!

aizamia3 said... Best Blogger Tips

warna hitam warna selamat.. ;)
boleh pakai dengan apa2 warna baju pun..

selamat hari raya buat puankutu dan keluarga.. ;)

aizamia3 said... Best Blogger Tips

budak kecik buat aksi apa pun tetap comel.. ;)

Nastyna said... Best Blogger Tips

Selamat hari raya... takper tudung apa pun, tetap lawa and hot momma, slim melim betul u.

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

dapat jugak tengok gambar pk satu famili...Selamat har raya..

mama ila said... Best Blogger Tips

selamat hari raya puankutu =)

tema hijau yer tahun nie..comel afia berbaju kurung..hehehe

Cho Zila said... Best Blogger Tips

okjer hitam sesuai semuakan..tapi tuler kalau der tudung yang lebih matching meletup you...
warna baju tu akak dah berkenan..konon2 nak jadi tema tahunni tapi cari punya cari takderler saiz.. nak cari kain malas nak cari tailor...

umi alya said... Best Blogger Tips

kaler itam ok apa, ia penyelamat keadaan

izan mama mia said... Best Blogger Tips

mmg nampak ceria je
lor last afia tertido sudah
aiman muka cam pak dia rupanya
n tuan blog nampak slim laaa

LYAfrina said... Best Blogger Tips

xpela pic blur pon..asalkan ada kenangan raya... maybe setting iso kot.. manual book dia mesti ada kan...


comeynyer si kecil berbaju kurung...

salam aidilfitri
maaf zahir n batin

transformed housewife said... Best Blogger Tips

mmg dlm gambar ok je tudung baru ke tudung lama. hehe

Noe said... Best Blogger Tips

tomeinya Afia...ok je tudung hitam tu...org cakap "naik"...klu sama color..x "naik" sgt...

nampak loving sgt mak abah tu...

MulutPayau said... Best Blogger Tips

kaler hitam tu pun ok jugakkan..boleh pakai dgn mana2 baju...

Alolo comelnya Afia pakai baju kurung...