Pixajoy

Monday, August 19, 2013

Home » 4 Syawal : Masih di Nibong Tebal

4 Syawal : Masih di Nibong Tebal



Raya ke empat tekad kena gak pusing kampung beraya rumah jiran-jiran sebab esok dah naik kerja. Kembung perut dengan kuih raya, kempis poket hulur duit raya.haha.. 

Buat la sesi menggedik sekejap sebelum jelajah satu kampung.









Malamnya bertolak balik SP. Isnin aku dah start kerja. Berlabuhlah sudah raya kami. Sekian.





18 comments:

ieda immi said... Best Blogger Tips

alah2 comelnyee lah haii
baju bunga2 besar

abang tomei2 tembam !

Sayangku Zie said... Best Blogger Tips

oo dok sp yer... jiran lah kita...
kg kat padang serai...
rumah kat sungai duri...
emm terbalik

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

comey la nengok afia ni, ikut mama..
yang bambam sebijik cam ayahnya..

umi alya said... Best Blogger Tips

cukup2 le tu raya, mai le kita keja sama2 lak..

mama ila said... Best Blogger Tips

comel anak dara sorang tu..hehehe..pakai gaun yer =) amboii abang..cantik sarung tangan..aunty nak pinjam boleh???

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Nampak mcm kakak dgn Abg je ;) Cute Afia.. byk dpt duit raya :)

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

wahh masih mood beraye lagi ye kaka ;)

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

alahai comey bb tu...tahun ni beraya dengan gaunnya...tahun depan tentu dah berjalan, boleh raya dengan baju kurung pulakkan..

Puan Mell said... Best Blogger Tips

comeynya anak dara bergaun.. bambam.. geram haih.. amboih abang aiman.. berkungfu bagai. hahaha

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Amboi abang bukan main nak jadi ultramanlah tu. Adik tengoklah bukan main baiknya dia boleh mengekek senyum lagi:)

diana said... Best Blogger Tips

comelnya baju dia..satu set dengan headband ke tu..heheh

Cho Zila said... Best Blogger Tips

raya tak berlabuh lagikan.. masih ada lagi cuma bukan di kampung tersayanglerkan.. ala suka tengok budak pakai gaun.. memang suka sesangat...

eita said... Best Blogger Tips

amboi bukan main lagi aksi aiman...


kiut nyer baju afia

NzA said... Best Blogger Tips

dua2 bambam.....mesti bertambah meriah dgn pertambahan ahli baru....

LYAfrina said... Best Blogger Tips

comeynyer baby...
mesti rambang nak beli baju raya utk baby girl kan..sama cam lya dulu..p.. smua nk pilih.. bju girl cantik2..

selamat bekerja..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

lengkap sudah family kecik pn kutu :)
sronokkan beraya tahun ni.
sy beraya biasa2 je.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

puas tgk afia..geram rasa nk cubit cubit je pipi gebu dia tuu..huuhu

wah kan main lagi gaya abg aiman nih

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

alahaiiii bam2 betoi afia ni.. berketul2 lengan dia.. geram!