Pixajoy

Thursday, August 22, 2013

Home » Menu Jamuan Raya Office

Menu Jamuan Raya Office



Lepas raya ni nafsu makan membuak la. Asal nampak kuih raya je ngap, asal ngap je mesti nampak kuih raya. Tak tau pasai apa taun ni bernafsu sangat nampak kuih raya. Mungkin sebab sendiri tak buat, mak pun tak buat, makan yang orang buat sedap la kan. Fat layer makin menunjukkan belang. Macam mana nak maintain kurus? hakhak

Entry ni cuma nak tayang menu jamuan raya semalam. Menu simple je. Yang paling penting niat nak buat kenduri. Bukan selalu, setahun sekali tu pun rasanya ni pertama kali office aku buat jamuan raya. Sebelum ni bebudak opis macam tak sehaluan. Bukan budak lagi, nenek budak dah pun. Malas aku nak story lebih-lebih sebab aku pun baru dua tahun sambut raya kat sini.huhu..

Air tangan puan blog haruslah yang pertama walaupun tak berapa nak menjadi.hoho

Kuih muih dan kek

Ketupat Sabah

Rendang Ayam

Lemang

Hidangan utama Nasi tomato







9 comments:

husna zahidi said... Best Blogger Tips

ketupat sabah??
first time dgr dan tgk..=O

Marya Yusof said... Best Blogger Tips

As salam Murni,

Sana-sini di Malaya masih mood raya... Kami ni tgk jelah dari jauh...ops buat cite sedih lak...hehehe...

Alahai lemang tu... nasib baik dlm pantang... :p ;))

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

pestime tengok ketupat sabah..kecik jer..mau tak cukup seketoi makan..hihi

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

gambar last sekali buat akak terliur... oh tidak...

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

simple je kan.. tapi memang mengenyangkan perut .hihi

eita said... Best Blogger Tips

Sedapnyrr menu

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

bestnya buat jamuan camni

MulutPayau said... Best Blogger Tips

terliur tengok lemang tu..raya tahun ni akak tak jumpa lemang pun....huhuhu...

Nastyna said... Best Blogger Tips

Err....terliur ke, tak terliur. Nasi tomato I hari2 buat, tak terliur kot (komen nak sedapkan perut) hihi