Pixajoy

Thursday, August 15, 2013

Home » 1 Syawal : Afia Pertama Kali Meniarap

1 Syawal : Afia Pertama Kali Meniarap



Petang raya pertama tu masing-masing terbungkang tidur. Dekat Alor Setar rumah abah panas dia lain macam sikit. Alhamdulillah even panas Afia takde la merengek tak tentu hala. Kadang tak selesa dalam buai dia demand tidur bawah. Nak bagi si bambam selesa tidur lama sikit kadang aku bagi Afia berkemban je. Seksi la anak dara ibu.

Hari tu aku tidurkan dia mengiring. Asyik terlentang je panas kan belakang si kecik ni.  Lepas nenen puas-puas si bambam tertidur, dengan ibu sekali sampai London. Bila tersedar tengok Afia dah keadaan macam ni. Lama Afia tidur. Ada tetamu datang beraya aku dok pantau dari luar bilik takut dia salah landing tak bernafas pulak.

 

Afia pertama kali dilihat meniarap pada 1 Syawal 2013 ketika usia 3 bulan 5 hari. So far ada la beberapa kali Afia tertidur meniarap macam ni. Kalau dalam keadaan sedar aku belum pernah nampak dia berusaha untuk betul-betul meniarap. Bontot pun berat.hihi




10 comments:

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

alalala omelnyee diee..dah pandai niarap ;)

azura said... Best Blogger Tips

semakin besar afia semakin comel anak dara ibu

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Wah! Afia dah start belaja nak meniarap. Good girl :)

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

sukanya nengok Afia tido camni..nak gigit2 peha tu..geram..:)

Munnafendy said... Best Blogger Tips

hehe..sonok kan tgk baby dh bleh meniarap :)

ieda immi said... Best Blogger Tips

alah comel aifa ! .. pasti teruja kan .. tunggu dia merangkak pula ;)

lizz said... Best Blogger Tips

ololo...dia dah pandai meniarap...kepenatan tu yang tertdo tu....Selamat Hari raya....

hainom OKje said... Best Blogger Tips

hehe...baru nak pandai meniarap rupanya ...ala ala...tomei

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

comel afia...tak berbaju...

CtAyue said... Best Blogger Tips

tak lama lg meniaraplah afia tu..