Pixajoy

Wednesday, August 14, 2013

Home » 6 Syawal : Sambung Beraya Lagi

6 Syawal : Sambung Beraya Lagi



Cerita syawal pertama belum keluar dah ada kisah sambung beraya.huhu Menjenguk blog masih ramai belum update, masih dalam mood beraya barangkali. Malam tadi pergi beraya rumah abang besaq (sepupu aku). Kebetulan adik beradik abang besaq yang lain ada dekat rumah beliau. Senang kerja kami, terus boleh beraya dengan semua orang. 

Sempat posing sebelum pergi

Makan kuih raya dengan buah rambutan peberet Aiman. Tak lama pastu kak besaq jamu nasi. Kemain kenyang la kan. Afia sikit punya baik, letak kat bawah diam je sampai semua orang dok puji. Dia mengantuk pun terkebil-kebil je buat muka pelik tak pernah sampai rumah Pak long agaknya. 


Pak Long bagi dua helai baju angry bird untuk Afia. Boleh la buat baju basahan si bambam. Untuk abang Aiman takde saiz.haha..






9 comments:

- AZIE - said... Best Blogger Tips

comelnya kasut afia..

aizamia3 said... Best Blogger Tips

sama komen dak AZIE..
kasut Afia lawa.. ;)

Masya said... Best Blogger Tips

murah rezeki afia hihihihihi ...

pepahat tu mcm lala jugak kot, tp panjang² macm buluh hihihihi ... sy selalu baca kat blog org makan kat kedai.. tu sy teringin, sudahnya dah beli x reti nak bersih hahahaha.. tp memang sedapp sy masak tiram bercili.. sy pun x reti sgt .. tu yg pertama kali makan, pertama kali beli, pertama kali masak.. mujurlah jadi...

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

salam lebaran dari bunda..

Cho Zila said... Best Blogger Tips

syioknyer beraya.. akak tahunni tak berapa nak berjalan entahler kesihatan pun tak mengizinkan.. tapi mana rumah yang penting untuk diziarah dahpun pergi.. tapi der lagi sambung hujung mingguniler pulakkan...

izan mama mia said... Best Blogger Tips

wah comel laa afia ngan abg aiman... gigi tak rosak lagi tuu... comel je

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Wahhhh...bukan setakat duit raya je...dengan baju2 sekali dapat yeh Fia

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

seluar afia polkadot...comel..

CtAyue said... Best Blogger Tips

comelnyer afia ber headband...