Pixajoy

Sunday, August 18, 2013

Home » Lega Bila Afia Dah Ada Pengasuh

Lega Bila Afia Dah Ada Pengasuh




Kami dah jumpa pengasuh Afia. Alhamdulillah tengok pengasuh ni macam sangat ok. Direkomen oleh makcik kedai yang kami selalu pergi. Dia pun dah biasa jaga budak. Anak-anak dah besar dan dah ada sorang  cucu pun. Derang memang suka baby dan katanya tak pernah jaga baby girl. Ramai la yang bakal melayan si bambam nanti.

Semua yang berlaku ada hikmah. Bermula kejadian pengasuh terdahulu yang last minute tak jadi jaga Afia mungkin Allah nak beri ruang untuk aku train Afia hisap puting botol. Sekarang Alhmdulillah hal puting dah selesai, dapat pengasuh pun macam yang aku harapkan. Semoga Afia serasi disana. Esok aku cuti, Selasa ni mula hantar, Insyaallah.





10 comments:

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

gebunya dia...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

alhamdulillah...

saya nak cadangkan,apa kata muni try anto afia esok time muni cuti tu...

at least kalau pe2, muni ada kat umah.. blh tgk samada dia ok or x.. so, bila dia ok, time muni dah keje tu, lega la sikit sbb dah tau afia ok.. :-)

ni cdangan saya je la :-)

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah... Akhirnya si bambam ada pengasuh :)

Su said... Best Blogger Tips

alololooo..bambamnyaaa.. cium dr aunty su sikit utk sibambam afia.. muuah!

Chot said... Best Blogger Tips

Moga ok pengasuhnya. kalau tak susah juga ye

transformed housewife said... Best Blogger Tips

bila nak hantar baby umur 2,3 bln ni, mmg elok hantar ke pengasuh yg tak jaga ramai budak.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

afia ni mmg bambam.... geram nengoknya

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah.

Cho Zila said... Best Blogger Tips

legakan.. syukur Alhamdulillah..

izan mama mia said... Best Blogger Tips

baguslah dah dpt pengasuh yg sesuai..mg afia dijaga dgn elok...