Pixajoy

Friday, August 02, 2013

Home » Alamak Dah Tua!

Alamak Dah Tua!



Setiap tahun takde yang best pun dengan tarikh istimewa ni. Dapat free call dari maxis pun tak gigih nak topup. Pada aku buat party, tiup lilin, makan kek semua teruja untuk budak-budak. Aku dah makin tua dah. Tak banyak yang aku nak kejar dalam hidup. Angan dan impian pun macam takde sangat. Teruk tak teruk la aku ni kan.

Seiring kematangan usia, aku cuma mau sentiasa diberi ketenangan hati, kesihatan yang baik, kelapangan masa untuk tingkatkan amalan, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan hidup penuh bahagia dikelilingi orang tersayang. 


Semestinya Penyeri Hidupku!


29 tahun perjalanan hidup yang sangat bahagia, Alhamdulillah. Semoga ini terus menjadi milik aku. Happy Birthday To Me!







18 comments:

Zie Fauzi said... Best Blogger Tips

selamat hari jadi....

NzA said... Best Blogger Tips

Selamat ulg thn PK..moga hidup sntiasa dibawah perlindungan dan kasih syg Allah.

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Muda lagi... Hihihihi...
Selamat hari jadi

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Selamat harijadi...

umi alya said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir Pn. Kutu, moga diberikan kesihatan yang baik, kebhgiaan berterusan & dimurahkan rezeki, aamiin...

Masya said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir murni ... lah akak lupa lah ... moga dipanjangkan umur, harap pos laju dah sampai rumah hantar hadiah yer..

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir dear....semoga sntiasa diluaskan pintu rezeki, diberi kesihatan yg baik dn berbahagia di samping kelurga tersayang....

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Happy birthday...moga sentiasa diberkati Allah..pjg umur, murah rezeki dan bahagia bersama org2 tersyg..amin! :)

**muda lg lah rupanya..:)

ieda immi said... Best Blogger Tips

eppy bday dik !
semoga bahagia dan panjang umur hendaknyee

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Selamat ulangtahun juga dari kakak. Masih muda sangat dah ada hero besar dan puteri comel...

Moga terus diberi kebahagiaan dan beroleh kebaikan dari yg 5 sebelum dtg ujian yg 5...

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Muda lagi tu.. Selamat ulangtahun PK. Semoga apa yg dihajati dimakbulkan Allah. Akak (tiba2) doakan semoga kehidupan terus dilimpahi rahmat dan diberkati Allah.

Kak Aya said... Best Blogger Tips

Selamat Ulangtahun kelahiran... muda lagi berbanding kak aya ni.

GREENJADE said... Best Blogger Tips

Selamat HAri Tua ..upsss hehe selamat hari matang sis..moga terus bahagia2 & bertambah2 rezeki sokmo :)

izan mama mia said... Best Blogger Tips

selamat bertambah umur muni,,

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Lahir Puan Kutu..
Salam ukhwah yer..dan selamat hari raya jugak ;)

Farah Shamsudin said... Best Blogger Tips

Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran ye Puan Kutu..Semoga sentiasa dimurahkan rezeki & dibawah lindungan Allah..

eita said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir....
moga kehidupan sentiasa ceria dan bahagia

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

happy birthday kawan!

sorryyyy lambat wish tau... aah dah tua2 gini (kita sebaya okeh) takde yg meriah pun... huhu~