Pixajoy

Saturday, August 03, 2013

Home » Kek Harijadi Ibu

Kek Harijadi Ibu



Beli dekat King's harga less 30%. Kek pun ada less kau! Kek kecik sudah. Kami tiga beranak je nak makan. 


Biasanya kami hanya beli kek untuk harijadi Aiman. Kebetulan outing tu yang en suami belikan kek. Nak cover rasa bersalah sebab lupa birthday aku la tu.haha. Rasanya tak menghampakan. Sedap juga, tak rasa coklat sangat, sikit-sikit macam cappuccino pun ada. Coklat love tu pun sedap. 



Biasalah  kan si chubby ni yang teruja lebih nak potong kek. Tepi sliding door pun jadi. Selekeh betul!





13 comments:

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

harge asal kek tuh bape?mcm sedapnye..kemain ade less jugak..kek raye hehe

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Budak mana tak suka potong kek? Dah potong lepas tu ngap.

Masya said... Best Blogger Tips

untung jugaklah lupa tarikh dapat kek... merasa jugak makan kek kan...

hyz said... Best Blogger Tips

amboi sila panggung aiman... haha

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Sedap tu. Siap ada less lagi ^_^.

SeputihSalju said... Best Blogger Tips

tak pernah dgr plak kek ada less...ehehheh.

Selamat hari lahir kak.. Moga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dilindungiNya.. Amin

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

love tu nampak sedap je nak makan...

hehe.

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

orang lain punya kek orang lain plk interfram..hihi..chubby chubby..cute..

transformed housewife said... Best Blogger Tips

knur pun suka beli kek dkt KIngs.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

kek kita samalah
hahaah bl masa besday dl
ialah bl kat king juga
hiih
aiman samalah cam mia
kalau kek mmg teruja nak potong
makan tak seberapa

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Owhhh... kek kings sedap eh? Saya ni pantang nmpk kek skrg ni =)

husna zahidi said... Best Blogger Tips

husna ni x berapa minat kek sgt..lebih suka kalau bufday diorang kasi makanan je..muehehe..

CtAyue said... Best Blogger Tips

terlepas bc entri ni..hihi.. comelnya kek..