Pixajoy

Friday, August 16, 2013

Home » Bila Afia Ketawa Mengekek

Bila Afia Ketawa Mengekek



Raya ni banyak perkembangan baru si bambam tunjukkan. Menginjak usia 3 bulan, mulut Afia kemain ringan. Rajin sungguh bersembang. Kalau kita nyanyi ke bercakap kuat, sound dia lagi kuat dari kita. 

Paling teruja pada malam hari raya ke 3, pertama kali dengar dia ketawa mengekek. Aku agah panggil nama dia  tak henti-henti ketawa. Sebab first time dengar Afia ketawa mengilai comel macam ni bukan aku sorang je teruja. En suami,Aiman, abang dan adik aku sampai masuk bilik la tengok si bambam.

 

Tak teringat nak rakam suara Afia ketawa. Gambar je sebagai kenangan. Ni pun tangan tak reti duduk diam. Sebelum ni dah banyak kali jugak nak cuba rakam mulut bising Afia bersembang. Bila nak rakam je dia dok renung kamera terus diam, apa pun tak boleh.hehe 





12 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Bambam dah besar le... rakam le nak dgr suara bambam ni

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

x lama lg pandai membebel la tu..:)

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

teruja kalo baby start pandai sesuatu kan?? gooo afia..

TelingaBulat said... Best Blogger Tips

gebusnye afia..geram cm nk gigit sket..hehe

Cho Zila said... Best Blogger Tips

anak sedara akakpun kalau dapat ketawa dah macam orang tuajer.. memang naik kelakar tapi rasa cam kesianjer sbb cam penat...

ieda immi said... Best Blogger Tips

tunggu dia besar sikit lagi .. macam2 kerenah ada nanti .. sure kita lagi seronok ;)

izan mama mia said... Best Blogger Tips

hahaah xlama lagi boleh laa geng ngan ibu dia

NzA said... Best Blogger Tips

Alolo....comel.

Noe said... Best Blogger Tips

ala comei nya cik bambam ni...

LYAfrina said... Best Blogger Tips

lya dpt bygkan.. sbb tu selalu rindu kat baby..teringat kat asya usia2 mcm ni..bila di agah dia ketawa..cute sgt...

Norhasniza Khalid said... Best Blogger Tips

tomeinya dia..

MulutPayau said... Best Blogger Tips

lepas ni abang Aiman ada geng utk borak...