Pixajoy

Sunday, August 04, 2013

Home » Sambung Shopping Raya

Sambung Shopping Raya



Semua dah terasa bahang kemeriahan raya. Mesti ramai juga yang dah balik kampung. Kami rilex je kampung tak jauh. Sejam perjalanan ikut highway Insyaallah sampai. Selasa ni baru bertolak balik.

Lepas berbuka di Bistro, kami sambung shopping raya. Sambil belanja barang rumah, belikan sekali songkok dan selipar raya untuk Aiman. Usha baju melayu untuk Aiman agak mahal kalau nak dibandingkan dengan material kain. Balik kampung nanti baru cari. So far persiapan raya cuma tinggal baju melayu untuk Aiman je kot. Ada kot ok!haha


Mula masuk Tesco aku ada ternampak bawal tribal yang matching dengan baju raya aku. Pastu kan aku blah camtu je dengan niat nak cuba tengok tudung lain dulu. Shopping punya shopping masa balik boleh aku rembat bawal yang ada manik kat kepala tu. Sampai sekarang menyesal tak sudah. Dok terbayang bawal tribal tu je.huhu

Rasa-rasa macam kena cari tudung raya lain. Dah lama tak pakai bawal. Raya tahun ni rasa nak berbawal buget macam boleh muda remaja semula.haha






10 comments:

izan mama mia said... Best Blogger Tips

bawal tribal ???
ehe akak masih setia ngan tudung syria n selendang

umi alya said... Best Blogger Tips

pabila berbawal nanti, jgn lupa upkan pic pd n3 k..

umi alya said... Best Blogger Tips

pabila berbawal nnt jgn lupa upkan pic pd n3 k..

.:fyzz:. said... Best Blogger Tips

fyzz tak pernah tgk puan kutu @murni lagi tau...bila nk post foto nih..:))

tgk baby..baik ja lam carrier tuh yer..

husna zahidi said... Best Blogger Tips

hehe perasaan time shopping ni mmg mcm tu kak..ada je yg x kena selagi x dpt pilihan hati..=P

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

cr lagi suka bawal tapi malas nak gosok kikiki

mama ila said... Best Blogger Tips

dekat jer eh kampong..best lah kann..xde jalan jam...hehe..jap dah sampai....Afia elok jer duk lam tu..seronok shopping yer =)

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Akak pun mcm tu, masa ambik tak pikir pnjng..rembat jer lepas tu mulalah mnyesal...
bwal tribal tu mcm mana ya..??

Masya said... Best Blogger Tips

hahaha.. bahan² kalau nampak brg berkenan lps tu x beli .. lps tu blk rumah doklah terkenang²..

Amsyahril Syahril said... Best Blogger Tips


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.