Pixajoy

Saturday, March 23, 2013

Home » Menu Petang Ini : Spageti Sempoi Jer!

Menu Petang Ini : Spageti Sempoi Jer!




Lately tekak ni tak berapa selera sangat makan nasi. Makan pun sekadar mengalas perut. Sesekali layan western best gak. Tapi yang ni versi sempoi jer. Aku guna cili kering, sos tomato dan tomato puri untuk kuah. Ada sikit pedas, kejap lagi budak chubby balik  dari playground mesti asyik menyulam dengan air. Ampun ye Aiman! 

Kalau nak resepi spageti yang super mantap, boleh cuba Resepi Spaghetti Prego. Resepi ni paling top sepanjang masa diblog aku.hiks..




14 comments:

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

husna x brapa layan sgt spageti..pernah rasa tp x bleh nk mkn bnyak..kira bkan feveret lah..=D

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wah...sedap nya Spageti..simpl2 pun nampak menyelerakan.. boleh cuba nti resepi spageti Ibu Aiman ni..:)
TQ ye for explanation buku belajar membaca tu..InsyaAllah nak start ajar kt anak jg...:)

azura said... Best Blogger Tips

pedas tapi sedap ni Puan Muni

Nastyna said... Best Blogger Tips

Hihihi Aiman suka makan pedas ker? selagi tak nangis takper la kot. Tapi simple macam ni tak muak.

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

sedapnye...

Annis said... Best Blogger Tips

nampak sedap laaaa..
yummyyy..
sangat suka spagetti :)

deno said... Best Blogger Tips

emmm... spagetti mmg kegemaran deno!:)

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Wah! Sedapnya Muni... Fiza suka.

umi alya said... Best Blogger Tips

Sedapnya.. anak2pun suka

Che Rosliza Che Mat said... Best Blogger Tips

Sedapnya...dah lama tak makan...

Masya said... Best Blogger Tips

menu kegemaran yg sempoi hihihi.. kalau makan dr pg sampaimalam pun okk jer...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

dah lama xmkn ni

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

mesti sedap ni..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

spaghetti mmg sedap dah mudah dimakan.