Pixajoy

Tuesday, March 05, 2013

Home » Baby Stuff : Diapers Bag

Baby Stuff : Diapers Bag



Antara baby stuff yang agak penting. Dah berbulan juga dok survey online dan usha-usha dekat luar tapi tak jumpa diaper bag yang betul-betul menepati citarasa. Dah 31 week ni patutnya dah siap sedia beg yang perlu bawak ke hospital. Barang semua almost complete tapi diaper bag tak ada lagi. 

Kalau dekat luar memang macam tak sempat nak survey banyak tempat. Jadi pilihan yang ada cuma belian online. Setelah ditimbang tara, dah macam tak ada pilihan sangat belasah je CARTERS 5 IN 1 DIAPERS BAG ni. Majoriti yang aku jumpa harganya RM70 include posting. Ada juga yang RM80, tapi aku dapat offer price RM65 include posting. 


Warna apa pilihan hati aku? Sila vote.haha..






20 comments:

zie-shah-zie said... Best Blogger Tips

wah kalau sy antara merah n pink..kalau PK mesti pepel kan?

QA's ~ mamapapa said... Best Blogger Tips

Merah or pink?

n 0 e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

warna purple tu cantik...

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Kalau untuk kakak pilih yg merah atau pink. Sebab anak perempuan kan...

izan mama mia said... Best Blogger Tips

purple...pink pun cantik..

LYAfrina said... Best Blogger Tips

kaler merah tu cantik..menyerlah...

Nastyna said... Best Blogger Tips

grey!!! hahaha tanda seru banyak2 tu tanda yakin.

Masya said... Best Blogger Tips

haruslah merah.. tanda berani... x kisahlah baby apa yg keluar pun.. merah².. merah².. hahahahaha....

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Wah...cantik2 semua...
Purple kot!...hehe..
suka tgk...

Ena's Palace said... Best Blogger Tips

merah or purle...

aizamia3 said... Best Blogger Tips

merah paling menawan hati.. ;)

GreenJade said... Best Blogger Tips

kaler selamat.....biru...hehehe

Mooniqueen said... Best Blogger Tips

ok jugak harga dia...color purple kot..

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

purple cantik!!
merah vogue!! =D

sal ya said... Best Blogger Tips

merah cantik.

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

baru je beli diapers bag nie..beli online jgk. ehh biru kot

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

kalau BUNDA pilih yg purple...boy n girl pun bolih..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

wah muarh tu... 5 in 1

norharnida sulaiman said... Best Blogger Tips

murah tue..beli kt mn yek? sy pon tgh survey gak nie..

norharnida sulaiman said... Best Blogger Tips

wahhh murah tue beli kt mn yek? sy pon tgh survey2 gak nie..