Pixajoy

Thursday, March 28, 2013

Home » Baby Stuff : Tilam dan Bantal

Baby Stuff : Tilam dan Bantal





Tilam dan bantal kekabu renew abang Aiman punya. Sarung tilam dan bantal panda ni Maktok yang sponser. Pilihan Acu kata Maktok. Acu juga yang tolong jahitkan. Warna merah aku kira warna selamat untuk baby boy or girl. Untuk tilam dan bantal langsung tak keluar modal. Jimat!

Tapi kan, rasa macam nak beli lagi satu lagi tilam supaya senang nak angkut pergi opis atau balik kampung. Geram je tengok tilam yang comel-comel dan murah dekat Gosh Baby Shop dan Tilam Baby Cute Ariana. Agaknya berbaloi tak kalau beli?







15 comments:

umi alya said... Best Blogger Tips

adat le nak nyambut org baru, kalu boleh semua nak baru & jika berkenan, beli jer, rasanya berbaloi2

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Beli le satu xtra.... apa salahnya

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Beli le satu xtra.... apa salahnya

Munnafendy said... Best Blogger Tips

ok je beli lebih...nnti xyah la nk mengangkut sana sini.tp sy pun sediakan 1 je dlu..hehe

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Lps ni harum je bau baby kat tilam ni. Cantik. Kalau rasa perlu baik beli

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Beli la satu Muni. Sambut org baru. Hehe...

lizz said... Best Blogger Tips

berbaloi... beli yang mudah nak dibawak kemana k...

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

comel2 bantal tu...berbaloi beli kan? :)

chii said... Best Blogger Tips

nasihat chii..beli je, ehehe..utk kemudahan juga kan

Nora Karim said... Best Blogger Tips

biasanya barang macam tu sekejap je pakai PK...

Nastyna said... Best Blogger Tips

wah siap disponsor :D best best.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

saya ada 1 je tilam.. hihi

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

noe dulu 1 jer...itu pun mak yg sponsor..hehehe...kekabu lagi..

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

aloo..tnya husna, husna pon xtaw patot beli ke x..huhu..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

tetiba tgk ada gamba panda. hihi