Pixajoy

Wednesday, March 20, 2013

Home » 20 Mac : Aiman 6th Birthday!

20 Mac : Aiman 6th Birthday!


 
 
Happy Birthday Aiman! Doa ibu semoga Aiman menjadi anak soleh, diterangkan hati dan cemerlang dunia akhirat. Rajin-rajin tolong ibu jaga baby nanti tau.
 
Malam tadi Maktok call nak cakap dengan Aiman tapi awal-awal lagi dia dah tidur. Agaknya penat sangat. Petangnya asyik mengadap PS sampai tak ingat makan. Time nak makan je kawan dah ketuk pintu ajak pergi taman. Selesai makan terus pergi main. Balik dari taman tiba-tiba je Aiman muntah. Sejak kecik memang macam ni. Lepas makan kalau lompat-lompat mesti muntah punya. Makanya malam tadi ibu bagi cuti baca buku dan iqra. Tapi yang tak boleh blah dalam dok ngantuk pun mintak bedtime story.
 
Hai..seksi kan birthday boy?
 
Dah lama tak tangkap gambar budak chubby. Sejak kamera ibu rosak sampai sekarang dok kemut nak beli baru. Tunggu Acu balik kidnap kamera acu sajalah..:)

Masih terbayang diruang mata jemari comel Aiman dengan kuku yang panjang meraba-raba mulut mencari susu pada hari pertama Aiman ke dunia. Kini 6 tahun sudah berlalu. Baby ibu sudah hampir tiga tahun tak pernah diservis kukunya. Tabiat gigit kuku mewarisi siapalah tu kan. Tetiba je cerita pasal kuku hampeh punya ibu.haha..
 
Belum merancang apa-apa untuk birthday Aiman. Biasanya setiap tahun belikan Aiman kek je. Nanti tunggu ibu dan abah cuti baru beli kek. Hadiah pun Aiman tak pernah request, dalam kepala tak terfikir lagi nak bagi apa dekat budak chubby. Any suggestion?







19 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir aiman.... sama mcm qayyum... dpt adik umur 6 tahun

umi alya said... Best Blogger Tips

hepi bday Aiman, sukanya tengok aiman, cam budak sek. ren. jer..

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Jadi Aiman..Semoga jadi anak yg soleh..Geram tengok Aiman..chubby..:)

Masya said... Best Blogger Tips

dah besar mcm aiman ni kalau nak belikan hadiah kene tanya dia sendiri dia nak apa... sbb kdg² kalau kt belikan dia org xnak..

Cik Gee said... Best Blogger Tips

selamat hari jadi aiman..

dah lama x singgah sini miss cerita2 dari puan kutu.. huhu..

:')

Munnafendy said... Best Blogger Tips

alamak...den pun suko gigit kuku...ngeeee~

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir aiman.. :)

umi alya said... Best Blogger Tips

pssstttt: Insya Allah ada rezeki ntuk anak.. terharunya akak atas usaha itu, tk byk2

Nora Karim said... Best Blogger Tips

barakallahufiq aiman... semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... moga jadi anak yang soleh... Amin...

*auuww seksi u... hahaha

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Aiman dah besar! Belikan buku? Buku aktiviti yang menarik... atau peralatan sekolah yang baru?

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

happy bzday aiman..!! saya tgk muka aiman ni, terbayang muka muni.. aiman ni ikut muka muni :-)

saya pun xtau nak suggest apa.. tp bhn pembelajaranlah ok kot... :-)

azura said... Best Blogger Tips

aiman dah besar

lizz said... Best Blogger Tips

Happy birthday aiman....

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

happy bufday aiman..

GreenJade said... Best Blogger Tips

happy belated birth day Aiman..alahai dh besor anak teruna bujang mama ya..

moga mmbesar sbg aak yg soleh, sihat & mmbahgiakan hati parent selalu yea.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

hapy bezday aiman..hehe chubby

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

hepi belated besday aiman..moga aiman jadi anak yg soleh...

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

happy belated birthday aiman..=)
semoga jadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat ye..banggakan ibu dan abah..

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Happy belated birthday aiman.. semoga jadi anak soleh yg cemerlang didunia dan akhirat. Amin..