Pixajoy

Wednesday, March 07, 2012

Home » Wordless Wednesday : Peranan Guru di Facebook

Wordless Wednesday : Peranan Guru di Facebook



Jom sokong Aiman : ENTRI SAAT KERIANGAN AIMAN YANG SUKA BERKUBANG.


* Pampers pun mak bapak belikan, ada hati nak berumi abi.emm..








23 comments:

azam said... Best Blogger Tips

HAHAHA...cinta monyet tak ke mana, tapi awas ....kena perhatikan anak selalu

LYAfrina said... Best Blogger Tips

HIK..HIK.. B'UMI.. B'ABI lagi tu..
alahai... kan dh kna smash dgn cikgu..

ariana said... Best Blogger Tips

Tu lah..sy pun ramai ank murid nak add, tp serba salah..bkn apa..bila ada yg buat perangai nanti..kita yg mkn hati.Kalau tegur pun, bukan diorang peduli sgt..esok2 post mcm2 balik..sepatutnya mak ayah diorang kena lebih ambil tahu pasal anak2..

Munnafendy said... Best Blogger Tips

hahahaha siap berummi berabi...keh3...goli den!

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips

huhuhu. org tua kapel pun tak panggil abi umi kalo tak kawen lagi. rilek je. budak sek lagi dah pandai. ape la?

Ila said... Best Blogger Tips

alahai,budak2 zaman sekarang...besok kot dah jadi umi tah camner lah..pengaruh tvlah ni

Pen Biru said... Best Blogger Tips

gatal tak bertempat

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Itulah budak2 sekarang, tak boleh ditegur pulak tu...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

geli geleman dgr budak sekolah berumi abi..dhla ngeja x pandai..


spender pon mak masih basuhkan

Norsalmi said... Best Blogger Tips

Cikgu pun ada yg belum kawin, anak murid dah berumi abi.
Kecewanya cikgu bila baca ni.
Lagi kecewa ibu & ayah jika dapat tau..

Sari Yusa Ibrahim said... Best Blogger Tips

urmmm, bdk2 skrg

MulutPayau said... Best Blogger Tips

di skolah akak pun ada...baru 11 tahun, siap hntar surat berummi dan berabi....pnggil dalam kalas lagi tu...aduiiii...mcm2....

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

alahaii budak2 zaman skrg...

hyz said... Best Blogger Tips

alahai budak2 skg.... giler maju ke depan.... jgn kecik2 perut ke depan sudah lah... abi time tu dah hilang ke mana kang. hahaha

NzA said... Best Blogger Tips

yg sk rendah pn dh ada br 'ayang" n "anje"...cikgu baca surat cinta pn dh rasa meremang.......alahai anak2 skg......

anisalya said... Best Blogger Tips

baca jugak tentang ni. memang budak2 sekarang ni macam tu la. pening kepala tengok.

Jue said... Best Blogger Tips

hahaha tbaik la cikgu tu sound gitu
kalau aku...ngeh ngeh ngeh xmo cite

Wanie said... Best Blogger Tips

mak ai bdk skang..nak gtau satu sekolah ke post macam tu kat FB..haha..

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

hadoiiilah anak2 skrg. cam dah kawen panggilan tu gamaknya...

fieda said... Best Blogger Tips

amboi2..

chii said... Best Blogger Tips

serius x boleh take it ngan budak2 mcm ni..sepatutnya umo muda cmtu blaja..ni tidak..

//..makcik2 slalu kalo marah..dia akan kata " spender ko pun aku belikan..da sibuk nak bercinta ngan anak dara org :p

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

geli + menyampah membaca nye...abi dan umi lak tu... dahla pakai bahasa gedik... kantoi sudah dgn cikgu dlm FB... amik ko..haha

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

ahaha..awainyaa ber'abi' umie..xpa2..nak sesuaikan diri kowt..kah3..:P