Pixajoy

Thursday, March 29, 2012

Home » Ini Cucu Baru Toklang

Ini Cucu Baru Toklang



Nur khalisha irdina dilahirkan tanggal  25.3.2012, 11.40pm. Baby girl comel seberat 3kg ini melengkapkan harapan seorang mama untuk mendapat sepasang zuriat. Mama Khalisha merupakan rakan sebaya, jiran sekampung, teman sepermainan, kawan berkelahi dan sahabat yang meniti persekolahan dari tadika hingga ke sekolah menengah bersama-sama Tok Lang. 

Tahniah buat Nor Shahida Othman (nama bapak kami pun sama). Makin hari terasa makin tua sebab dah ramai cucu. Toklang ni muda lagi kan?hiks.. 


* Maghrib tadi terima khabar sedih dari abang sepupu. Makcik aku meninggal. Al-Fatihah dan semoga rohnya dicucuri rahmat.













16 comments:

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Al-fatihah buat arwah...Comelnya baby tue..

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

al-fatihah..

comey khalisha..nama pon sedap...hehe..

eita said... Best Blogger Tips

tahniah...

dan takziah kak.....
alfatihah...

puanbee said... Best Blogger Tips

lah toklang muda lagi haha ..

bee pun toklang gak kutu ..adoiyai tua dah bunyiknya.

salam takziah tuk arwah makcik kutu , semoga di tempatkan di kalangan org beriman

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Al-fatihah....

Comelnya cucu toklang....

Jobless Girl said... Best Blogger Tips

Salam, tahniah dan doakan dia sihat selalu.

ajumohit said... Best Blogger Tips

tahniah atas kelahiran baby tok lang ini, alfatihah buat yang pergi menghadapNya...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

comelnya baby.. :-)

al fatihah utk arwah...

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Al fatihah.

Comelnya. Lama x dpt bau baby

Awan Biru said... Best Blogger Tips

Semoga besar nanti jadi anak solehah yang membela nasib orang tuanya. Amin.

Masya said... Best Blogger Tips

al-fatihah buat mak cik..

comeynya baby... nama pun sedap

chii said... Best Blogger Tips

selamat datang ke dunia buat khalisha :)

salam takziah buat muni dan keluarga

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

kus semangat.sihat nye baby..

al-fatihah utk makcik mah

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

wahh baby comel..nama sedap..hee

salam takziah kak..

al fatihah..

anisalya said... Best Blogger Tips

bila ada kelahiran, akan ada jugak kematian. tahnjah buat pasangan.

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

alala tomei2... geram tgk newborn bby ni... ;)

innalillah ...