Pixajoy

Monday, March 12, 2012

Home » Sokongan Korang Diperlukan!

Sokongan Korang Diperlukan!

* ENTRI DI GAM. SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERKINI


Assalamualikum dan salam bahagia,


Sebenarnya saya ada join Contest Ibu Sihat Anak Riang anjuran Kakyong. Niat dihati ingin support contest sahabat blogger disamping berkongsi tips tentang pendidikan anak-anak. Tapi tak sangka pulak puan penganjur menggunakan penilaian dimana point/markah di ambilkira melalui berapa banyak klik dari sharing button dan jumlah komen. 


Alang-alang dah masuk, tak salah rasanya mencuba. Jasa baik korang diperlukan untuk tekan semua button dan komen banyak-banyak dekat:

ENTRI SAAT KERIANGAN AIMAN YANG SUKA BERKUBANG 








* Nak mintak tolong tetiba je guna ganti nama saya.kihkih..










46 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Saya dah buat Puan Kutu.Com Tingtong.....

Pen Biru said... Best Blogger Tips

weh..best ni ..nak join jugak la :P

fieda said... Best Blogger Tips

jom..jom..

azam said... Best Blogger Tips

tekan² dan komen......ok

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

sy pun join jugak tp tiba2 nak kene buat ala2 raih undi ni.. mulalah sy jd mls.. adoiii sy xtau pulak kne buat camni sblm ni..huhuu

bukan apa, segan nak mintak tolong..hahhahha

pe2 pun, good luck muni :-)

btw, nanti bg alamat yer.. ohya, disebabkan muni dekat sp, saya taknak pos tp sy nak g umah muni bleh???.. anto by hand... hihii

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

mesti sokong punya... Insya Allah

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Best Blogger Tips

sy dah like dan komen kt entri tersebut..tanda sokongan! :)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

sebelum baca entri ni lg dah sokong,kutu... hikhikk...automatik jadi saya..kalau aku tu,takut org xsokong ek...kih2...jgn risau,teman tetap menyokong walopun sama2 berentap..haha :p

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

yeke..hihii.. ni yg lbh lg xcited nak g umah muni ni..hihii... Sebenarnya dah lama teringin nk g tp tu la, hubby xfree + malu2 alah..muahhaha..

so, disebabkn kali ni nak bg barg, so, hubby sy dh sudi utk bwk sy g umah muni...hahhahha.. Nasib baik buat ga n nak bahi barang so, ada gak alasan dpt g jupe aiman..hehhehhe

ok, pe2 pun sy akn inform dulu :-)

semutsengal said... Best Blogger Tips

anak puan kutu ?

puanbee said... Best Blogger Tips

Good luck yer aiman , moga bertuah lah si chuby tu kalau tk mak dia merajuk tk mo join contest dah ngee~

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

jap... sy terkompius jap.. rabu n jumaat tu, hubby muni ada dkt rumah ke xda dkt rumah?

ok.. kalu saya pergi umah muni pun, hari cutilah kot... hari lain hubby keje.. harapkan jumaat n sabtu je la.. :-)

minggu ni xleh sbb parent nak dtg.. minggu dpn kalu xbalik kg, blhlah pergi.. tp apa2 pun, kene tanya hubbylah dulu..hihii

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

oo ada umah..insyaallah.. sb hari jumaat tu, siang2 hari, my dear akan mengadap saham, dari 8;30 pagi sampai saham tutp pukul 5 ptg... xsyoklah g umah org lewat2 or mlm2 kan..

emmm kalu hubby saya tu, sggup korbankan saham dia, blh la g jumaat, kalau tak, terpaksalah g time hubby muni xda...hihii... xpalah hubby xda geng, janji sy yg ada geng..hahahahaahaaa

Munnafendy said... Best Blogger Tips

wowowowo!! aiman sgt sexy okeh! terguda...haha

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

okla kalu gitu.. pe2 pun, kene tanya hubby dulu :-)

nanti gtau sy no hp muni ek?..

fb muni apa yer?..

NzA said... Best Blogger Tips

cekci + comel...gud luck!!!!!

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Ok2.... Nanti komen bayk2

dela said... Best Blogger Tips

siap!.. good luck

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

saya support kak..dah like...kot2 berkat leh nikah cepat...wakakaka..

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

lama x nampak aiman kat sini..yelahhh mak dia kan asyik sebok je manjanggg...hihihhi.. :)

~SaL IjOu~ said... Best Blogger Tips

Puan kutu..nak tanya..kenal x Romiza..Romiza tu budak kg awak eh~ ^^

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

akak dah like fb tu..mana button tweet? button google+?

~SaL IjOu~ said... Best Blogger Tips

ehe..kami satu maktab aritu..pastu dpt posting skola sama..n skrg dok satu rumah sewa..hehe~ ;p
td tgh berblog..dia ternampak nama puan kutu..terus dia ckp,"weh, ni kwn aku!!"..haha, mcm klaka pulak..dia kem salam~ ^^

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

ok ok beres dah....hihihi :)

anisalya said... Best Blogger Tips

nnt sy tolong tekan2 ye. skg ni loading pun slow tahap siput.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

gud luck aiman :-)
nnti kat rmh autie like fb yer..sbb kat ofis fb block la..

syafiqakarim said... Best Blogger Tips

nak jadik supporterr :p

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

jom! ramai2 hihihi amboi suka betul aiman kat dalam tue..

kay_are said... Best Blogger Tips

saya sudah.. anda yang lain bile lagi? =P

Mrs.Yie said... Best Blogger Tips

lorrrrr murni x tahu ke sckk dah x leh publish dalam blog dah..huhu..

Adam Narzuan said... Best Blogger Tips

adam datang jalan-jalan dan selongkar blog puan kutu... Siap follow sekali tau.. Follower ke 777.. cantiknya no tu.. hehehe

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

aku tekan +1 kat link tu. dah komen jugak..!!

MaryaYusof said... Best Blogger Tips

As salam Puan Kutu,

Good luck... Dah tekan da button like FB tp yg twitter sy xde lah...huhuhuuu... All the best!

Nak resepi ke? Nnt saya post dlm bloglah sb ramai lak yg berminat... Pssst, org pompuan mmg suke shopping! Pantang! :)

MaryaYusof said... Best Blogger Tips

Ok, dah tweet dah like dah komen semuanya dah rasanye :)

azura said... Best Blogger Tips

sokong dan sentiasa menjadi mengokong sahabat blogger

Udinz.com said... Best Blogger Tips

saya share....hehe

~SaL IjOu~ said... Best Blogger Tips

*mmg sgt x sangka,kan..Miza ckp dia berblog hangat2 tahi ayam je,hehe~ =p

hyz said... Best Blogger Tips

dah like dah beberapa hari lalu..

Jue said... Best Blogger Tips

aiman seksis!hahaha
#wokeh aku buat skrg!

eita said... Best Blogger Tips

dah komen hari tapi kena delete sebab tak jugak 8 patah perkataan..huhuhuhu

So Shy Lady (SSL) said... Best Blogger Tips

gud luck!

Affan Ruslan said... Best Blogger Tips

Amboi seksinya gambor anak hahah.
Good luck ye akak :)

ps: Owh kakyong punya contest. Td baca blog die tak perasan pulak. Nak join pn takleh sbb blm kawen ;p

Daddylicious said... Best Blogger Tips

jom jugak...:)

LadyBird said... Best Blogger Tips

okj, nanti lady tinggalakn komen :D

Reena said... Best Blogger Tips

Huishyoo cekcinya Aiman... Gud luck tau!!

msredcheesecake said... Best Blogger Tips

Seksi... Hheeee..... Best ni main air ni..... Good luck yea....