Pixajoy

Wednesday, March 14, 2012

Home » Wordless Wednesday : Model Ray-Ban

Wordless Wednesday : Model Ray-Ban









23 comments:

azam said... Best Blogger Tips

hehehe...kesian dia

fieda said... Best Blogger Tips

fuyoooooo....ensem tu...:)

Munnafendy said... Best Blogger Tips

haha kemain hepi lagi dia bergaya ngan rayban!

Masya said... Best Blogger Tips

kikikiki tergelak besar saya tau.... hadoilah... ade pulak size untuk lembu ni..

nurpiska said... Best Blogger Tips

wow agak agak julah customer boleh naik x kalau betul2 angjing ni jadi model ray ban.

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said... Best Blogger Tips

hahaha..naya kamben ni

hyz said... Best Blogger Tips

hamboi hamboi hamboi..... kacak sangat lah tu

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Hahaha.... pandai juga dia bergaya. Mahal tu sebab besar:)

MaryaYusof said... Best Blogger Tips

As salam Pn Kutu,

Kalau gini model Ray Ban...Fengsannn!! hehehehe :D

Udinz.com said... Best Blogger Tips

hodoh dan bergaya...hahaha

POSH76 said... Best Blogger Tips

phewit!!

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

ahahahahahaha... nampak hansome plak encik kambing ni.... hihii

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

mak aih..comeynyaa...haha..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hihihiii sapelah punya keje ni..

kay_are said... Best Blogger Tips

zaman dah maju.. kambing pun dah style

Iza Teratak Usang said... Best Blogger Tips

@nurpiska
nampak macam kambing je tu..

Iza Teratak Usang said... Best Blogger Tips

Assalam..
Pandai model tu menggayakannya..hehe..

Jue said... Best Blogger Tips

kambing tu smpi ter gembek kena sarung spek tu haha

NzA said... Best Blogger Tips

cun nya model....

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

Fuyooo..lembu pun nak bergaya jugak hihihi

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

hati2 ya sahabat... ceq pulak asik terkelip2 ja mata sebelah kiri ni.. apa maksudnya ya??

chii said... Best Blogger Tips

sape punya ray ban yg jadi mangsa ni

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

tokajut kambing aku tengok model rayban ni jang!