Pixajoy

Wednesday, March 21, 2012

Home » Kempen Lagi

Kempen Lagi



*POST DI GAM HINGGA 21.03.2012 JAM 10.00 AM


Salam Bahagia,


Hari yang masih lemau berikutan entri  Hari Ini. Mujur semalam hari tanpa kata, ada juga modal buat update blog. Minggu yang sedikit lemau juga sebab kena bertugas siang selama empat hari. Jadual kerja yang tak menentu antara aku dan en suami menyebabkan cuti sekolah berlalu begitu saja tanpa aktiviti outing. Kesian dekat Aiman. Next week ur besday kita celebrate ok!


Nak tak nak kena up gak entri ni sebab semalam entri tips aku dah ke udara diblog kakyong. Ingat lagi sokongan yang korang berikan masa entri saat keriangan Aiman tu? Aku sangat terharu dan ucapkan terima kasih atas jasa baik semua. Sebenarnya aku ada lagi satu entri tips dan ini cabaran kedua dalam Contest Ibu Sihat Anak Riang. Jemput ye baca, semoga apa yang aku kongsikan memberi manfaat untuk menyemai minat membaca anak-anak sejak kecil.


Perjuangan perlu diteruskan walaupun macam tak ada harapan nak menang.kehkeh. Pada yang sudi, jom komen banyak-banyak dan klik semua button sharing dekat entri ni : 


TIPS MENARIK MINAT ANAK MEMBACA - MEMBACA BERSAMA ANAK.

Terima kasih korang, Ke blog kakyong kita serang!hehe









                                               


36 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Jujur anak kakak semuanya suka membaca tapi bukan buku pelajaran itu sebenarnya yg kakak hadapi. Kalau majalah tak kiralah apa juga majalah dan novel walau tebal mana pun ke hulu-hilir dia boleh kelek dan selagi tak habis dia akan terus baca.

TAPI.... bab buku pelajaran kakak kena duduk sama-sama sebab kalau tidak, tak sampai satu jam dah mula mengantuklah... pergi dapurlah, masuk bilik airlah...helah dia banyak.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

good luck muni.. sekali lg nak kne promote yer..hihii... harapn sy ni lglah tipis..hihii.. xsk tau raih2 vote gini.. kalu kalah pun saya redha je la..hehheheh

btw, sy hanya blh like n komen je.. yg lagi 2 tu sy xda akaun..hihii.. ketinggalan zaman sikit saya ni.. :-)

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ohya, bila sy nak g umah muni br saya gtau yer... xleh confirm lagi.. ingat nak g tp flower h/p strap tap xdapat l..so, xleh jupe aiman lg..hehhehe

NzA said... Best Blogger Tips

gud luck.....
jom terjah blog kak yong.....

azam said... Best Blogger Tips

anak saya bukan suka baca....suka makan buku...hehehehe

serang kempen ni

nurpiska said... Best Blogger Tips

hamboi kuat berkempen puan kutu ni :)

LYAfrina said... Best Blogger Tips

gud luck puan kutu... nnti lya vote yer ;-)

dh lma x join contest n ga ni

Munnafendy said... Best Blogger Tips

yg hari tu belum tau pemenang lagi eh kak?

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

sian kutu sibuk kerje yer... cari rezeki... ;)

hanie akn cuba support kutu same2... ;) gudluck bebeh

chii said... Best Blogger Tips

gud luck muni...ada masa lg kan utk vote..chii terjah sana jap eh

fieda said... Best Blogger Tips

ok terjah...

Tihara said... Best Blogger Tips

bagus..dari kecik la kena pupuk minat mbaca budak2 ni..buku2 bergambar tu bagus sangat kan :)

puanbee said... Best Blogger Tips

tips tu memang bagus , tapi bee masih tk dpt praktikkan pd kakak , dia tk suka membaca , kakak lebih suka melukis , ikut ayah dan ibu nya juga ..

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

kak, memang entry td pasal saya...sangat tersayat hati kak..ada ayat lebih tersayat hati saya tak post....

MulutPayau said... Best Blogger Tips

gud luck dik....

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

ok kak... tetap akan bagi sokongan.. jap lagi saya akan terjah... serang blog kakyong.. hehe

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

okke kak... siapppp...

Saya dah siap komen, lik button retweet, LIKE FB da segala2 yang ada pada entri akak di blog kakyong tu.. semoga berjaya ya kak... ada masa saya akan kembali komen2 di situ lagi.. sampai 21 Mac kan... good luck

mie said... Best Blogger Tips

ada kempen ni..
kena join..
eheheeee

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

semasa ko baca komen aku ni. aku telah berda di blog kakyong utk baca tips ko. sekian.

Daddylicious said... Best Blogger Tips

seorg hantu buku dan seorg lagi buat tak reti jer....pening2

NzA said... Best Blogger Tips

dh terjah n dh like...gud luck my dear....

NzA said... Best Blogger Tips

dh terjah n dh like...gud luck my dear....

Rakan Blog said... Best Blogger Tips

^___^ menarik ....
p/s:nak ajak join rakanblog.com ..exchange website utk bantu membantu sesama bloggers....sila join tanda sokongan .TQVM

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

terjahh~ ^^

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

heee..jap lagi ira terjah k..:)

aloo syian aiman mama kerja..xleh g jalan ea..hee

So Shy Lady (SSL) said... Best Blogger Tips

hehe tadi dh klik one of the butang.

kami pon t. ke mn2 teman abah bdk2 wat asignment. T.T..susah skit nk bjln klau hb mahasiswa, eceh

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

ada kempen baru tak. best la baca tips ko.

semutsengal said... Best Blogger Tips

Err,

takda anak lagi mcmana ? anak kucing tak reti mmbaca pulak ?

Udinz.com said... Best Blogger Tips

insyaAllah menang le tu..
saya pun dah share tau..
sharing is caring..

Cik Rose Cute said... Best Blogger Tips

good lucky!! puan kutu..

-Incek Fik- said... Best Blogger Tips

Saya sokong dengan kempen ni, semoga ianya menarik minat anak-anak untuk membaca :)


*wish befday siap-siap yea dekat adik Aiman

LangkawiHomestay.net said... Best Blogger Tips

@Kakzakie

dulu kcik2 pon suka baca komik gak..slalu kene marah ngn mak..hehe

Jue said... Best Blogger Tips

hahaha jgn risau beb..slagi blum tahu kalah menang, selagi tu berusaha
aku phm pe ko rs skrg..tp tuah org, sape tahu kan hehe

dela said... Best Blogger Tips

good luck!

kay_are said... Best Blogger Tips

rajin betul berkempen.. leh masuk pilihan raye camni kak!!

anisalya said... Best Blogger Tips

banyak tips utk dikongsi ye?!